به گزارش نبض وطن، سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد در پی وصول شکایتهای متعدد مبنی بر کلاهبرداری به روش ثبت نام خودرو در شهرستان فلاورجان رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات مشخص شد متهمان با دایر نمودن یک باب نمایشگاه اقدام به ثبت نام برای پیش فروش خودرو از شهروندان کرده و مبالغی را بابت پیش پرداخت از افراد دریافت می کرده اند ولی پس از مدتی بدون اینکه به تعهدات خود مبنی بر تحویل خودروهای ثبت نامی عمل کنند متواری می شوند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و رصد هوشمندانه خود ۵ متهم را در این خصوص شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی طی چند عملیات غافلگیرانه آنها رادستگیر کردند.
وی با بیان اینکه متهمان توانسته بودند با این روش از ۳۲ شهروند بالغ بر ۲۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کنند خاطرنشان کرد: متهمان پس از اعتراف صریح به بزه ارتکابی با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.