19:44:53
    ام
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

زمین‌لرزه ۳ ریشتری نطنز را لرزاند

  • کد خبر : 115032
  • 16 فروردین 1404 - 23:14
زمین‌لرزه ۳ ریشتری نطنز را لرزاند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع زمین‌لرزه سه ریشتری در شهرستان نطنز خبر داد.

به گزارش نبض وطن، منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع زمین‌لرزه به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در شهرستان نطنز در ساعت ۲۲:۳۱ دقیقه خبر داد.

وی افزود: در این رابطه سه تیم ارزیابی به مناطق تحت تاثیر اعزام شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: تاکنون گزارشی از خسارات واصل نشده است.

وی با اشاره به انفجار کوره ذوب شرکت فولادی در شهرک صنعتی علویجه گفت: بلافاصله تیم‌های امدادی هلال‌احمر و اورژانس به محل اعزام و نسبت به انتقال سه نفر کارگر حادثه‌دیده به مراکز درمانی اقدام نمودند؛ مصدومان پس از ارائه خدمات سرپایی درمانی سوختگی از بیمارستان مرخص شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه علت حادثه نقص فنی و عدم رعایت اصول ایمنی بوده است، عنوان کرد: مقرر شد تیم کارشناسی از واحد بازرسی اداره کار و نیز واحد ایمنی شرکت شهرک‌های صنعتی به‌صورت تخصصی نسبت به علت‌یابی وقوع حادثه و همچنین پیشگیری از وقوع حوادث مشابه اقدام کنند.

وی افزود: تمامی شهر‌ک‌های صنعتی موظفند نسبت به استقرار واحد ایمنی بهداشت، محیط‌زیست و نیز استقرار واحد آتش‌نشانی با تأمین تجهیزات و ماشین‌آلات اطفای حریق، تامین نیروی آتش‌نشان آموزش دیده و اجرایی نمودن طرح‌های کاهش خطر همراه با آموزش و پایش مستمر ایمنی تمامی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌، اقدام کنند.

شیشه فروش در ادامه با اشاره به سقوط پوشش سقف شیروانی در روستای کرد علیا در کرون اظهار کرد: وزش تندباد محلی ظهر امروز با سرعت ۹۵ کیلومتر بر ساعت در روستای کرد علیا از توابع بخش کرون شهرستان تیران و کرون باعث سقوط پوشش سقف شیروانی یک انبار در حیاط مدرسه مجاور گردید که منجر به بروز خساراتی به دیوار و پنجره‌های مدرسه گردید.

وی افزود: خوشبختانه آسیبی به دانش‌آموزان وارد نشد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: همچنین برخورد سقف پلیت یک واحد مسکونی در اثر تندباد منجر به سقوط چند پایه برق و قطع برق روستا کرد علیا گردید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای جبران این خسارات عنوان کرد: عوامل شرکت برق در حال تعمیر شبکه و بازسازی خسارات می‌باشند و بخشی از روستا برق دار شده و تلاش برای اصلاح شبکه ادامه دارد.

شیشه‌فروش با اشاره به وضعیت آب و هوای استان در روزهای آینده بیان کرد: پیش‌بینی گردیده تا اواخر روز یکشنبه بارش‌های پراکنده و وزش تندبادهای فصلی در مناطق شرق و غرب استان تداوم یابد.

وی تصریح کرد: مجددا تاکید می‌گردد بخش‌های مرتبط از جمله شهرداری‌ها ودهیاران و همچنین مالکان واحدهای تولیدی و صنفی‌ پرورش دام، طیور و گلخانه‌ها با اطلاع‌رسانی و آموزش نسبت به استحکام بخشی سازه‌های ناپایدار، داربست‌ها و تابلو‌ها در برابر تندباد اقدام کنند.

 

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=115032

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.