21:09:21
    امروز : دوشنبه - ۱۱ فروردین - ۱۴۰۴

مخبر: تولید ملی رمز پیروزی اقتصاد ایران در جنگ اقتصادی است

  • کد خبر : 113722
  • 07 فروردین 1404 - 0:08
مخبر: تولید ملی رمز پیروزی اقتصاد ایران در جنگ اقتصادی است
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، در بازدید از واحدهای صنعتی فعال و اشتغال آفرین در استان خوزستان، بر اهمیت سرمایه‌گذاری در تولید و نقش آن در رونق اقتصادی کشور تأکید کرد و با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبری، گفت: با هدفگذاری دقیق و شناخت نیازهای اقتصادی، می‌توان کشور را اداره وثروت پایدار برای همه اقشار جامعه ایجاد کرد.

به گزرش نبض وطن، محمد مخبر روز چهارشنبه در جریان بازدید از واحدهای صنعتی کشور با محوریت سیاست‌های حمایتی از تولید ملی، بر ضرورت تقویت تولید داخلی برای خروج از محدودیت های اقتصادی تأکید کرد.

وی تولید را ستون فقرات اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب امسال را به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کردند تا همه بدانیم راه نجات اقتصاد کشور، عبور از وابستگی و تقویت زنجیره‌های تولید داخلی است.
مخبر خاطرنشان کرد: با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی، کشور ظرفیت‌های بزرگی در بخش صنعت دارد که با مدیریت صحیح و سرمایه‌گذاری هدفمند می‌تواند به رشد پایدار منجر شود.

دستیار و مشاور رهبر انقلاب در حاشیه بازدید از این کارخانه‌ها در گفت وگو با کارگران و مدیران این واحدها، از دغدغه‌ آنها در زمینه تأمین مواد اولیه، تسهیلات بانکی و بازار فروش محصولات آگاه شد.
مخبر به مدیران صنایع گفت: نباید اجازه داد مشکلات موقت، اراده ما را برای پیشرفت تولید تضعیف کند؛ با برنامه‌ریزی بلندمدت و استفاده از فناوری‌های نوین، می‌توان رقابت‌پذیری صنایع داخلی را افزایش داد.

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در جریان بازدید از یک شرکت خصوصی فعال در حوزه تولید تجهیزات سرمایشی گفت : اگر از جوانان نخبه کشور و شرکت‌های دانش بنیان استفاده شود می توان امروز به جای ۴۰ درصد تا ۷۰ درصد متعلقات محصول نهایی خود را بومی کنید که نتیجه آن افزایش اشتغال، کاهش واردات و رشد سود این واحد صنعتی خواهد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: استان خوزستان به دلیل برخورداری از منابع طبیعی و زیرساخت‌های صنعتی، همواره به عنوان یکی از قطب‌های مهم اقتصادی کشور شناخته شده است.

تولید ملی رمز پیروزی اقتصاد ایران در جنگ اقتصادی است

مخبر با اشاره به این ظرفیت‌ها، گفت: خوزستان می‌تواند الگویی برای توسعه صنعتی باشد، مشروط بر آنکه سرمایه‌گذاری‌ها به سمت صنایع با ارزش افزوده بالا سوق داده شود.
وی بر لزوم حمایت از صنایع کوچک و متوسط به عنوان موتور محرکه اشتغال‌زایی تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در تولید تنها راه نجات اقتصاد کشور از رکود است و اگر بخواهیم شاهد کاهش تورم، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی باشیم، باید همه منابع مالی و انسانی را به سمت تولید سوق دهیم.
مخبر از بانک‌ها و مؤسسات مالی خواست با ارائه تسهیلات کم‌بهره، از فعالان بخش صنعت حمایت کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اهمیت داخلی‌سازی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید و اظهارکرد: تنوع در تولید و تکمیل چرخه تولید محصولات از اولویت‌های اصلی است تا بتوانیم نیازهای مردم را به‌طور کامل تأمین کنیم.

وی از تلاش‌ کارگران و مدیران صنعتی قدردانی کرد و گفت: ما در شرایطی نیستیم که بنشینیم و منتظر بهبود وضعیت جهانی باشیم؛ با عزم ملی و سرمایه‌گذاری هوشمند، می‌توانیم حتی در سخت‌ترین شرایط، ثروت آفرینی کنیم و آینده‌ای روشن برای نسل‌های بعد بسازیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=113722

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.