12:17:33
    امروز : یکشنبه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۴
استاندار اصفهان:

تأمین مسکن مددجویان کمیته امداد در دستورکار مدیریت استان قرار دارد

  • کد خبر : 113690
  • 06 فروردین 1404 - 21:36
تأمین مسکن مددجویان کمیته امداد در دستورکار مدیریت استان قرار دارد
استاندار اصفهان گفت: اقدامات لازم به منظور تأمین مسکن مددجویان کمیته امداد در قرارگاه مسکن استان در حال انجام است.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد در جمع مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان اظهار کرد: در دهه فجر سال گذشته بیش از یک هزار و ۱۵۰ پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۵۶ هزار میلیارد تومان در نقاط مختلف استان اصفهان افتتاح و کلنگ‌زنی شد؛ برخی از آنها پروژه‌های کلانی بود که با اعتبارات چند هزار میلیاردی به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: هیچ کدام از این پروژه‌ها به شیرینی و حلاوت پروژه مدرسه چهار کلاسه خاتون‌آباد نبود چراکه این مدرسه به همت مردم منطقه خاتون‌آباد کلنگ‌زنی گردید.

استاندار اصفهان ادامه داد: همه اهالی روستای خاتون‌آباد در شرایط سخت اقتصادی برای احداث این مدرسه همت کرده و هزینه‌ای را در نظر گرفته بودند؛ این در حالی بود که بسیاری از آنها با مشکلات و مسائل اقتصادی جدی روبرو بودند اما بازهم برای احداث این مدرسه تلاش می‌کردند.

وی با بیان اینکه تمام مردم اصفهان خیّر هستند، گفت: خوشبختانه در استان اصفهان خیران خوبی حضور دارند که در امور مدرسه‌سازی، احداث بیمارستان، عمران و حمایت از مددجویان فعالیت می‌کنند؛ در استان اصفهان ۲۴۰ هزار مددجو به همت خیران از حمایت‌های مادی و معنوی برخوردار می‌شوند.

جمالی‌نژاد ادامه داد: برخی از این خیرین خود با مشکلات اقتصادی روبرو هستند اما بازهم به این امر توجه دارند؛ حضور چنین افرادی نشان می‌دهد که عشق، مهربانی و هم‌نوع دوستی هنوز وجود داشته و این جای خوشحالی دارد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از هنرمندان، اندیشمندان و فرهیختگان امروز، کودکان تحت پوشش کمیته امداد بوده‌اند؛ کودکان امروز نیز می‌توانند به چنین جایگاه‌هایی در آینده دست یابند.

وی همچنین با اشاره به برخی مشکلات مددجویان کمیته امداد تصریح کرد: تأمین مسکن این افراد در استان اصفهان باید به طور جدی دنبال شود؛ در نهضت ملی مسکن قرار بود که بسیاری از جامعه‌های هدف تحت پوشش قرار گرفته و به مسکن دست پیدا کنند اما در این زمینه همت کافی برای مددجویان کمیته امداد شکل نگرفت.

استاندار اصفهان ادامه داد: مقرر شد که قرارگاه مسکن به منظور تأمین مسکن مددجویان در استان تشکیل و زمین‌های مستعد برای این موضوع در سراسر استان شناسایی شوند؛ کمیته امداد کشور تعهد داده است که اگر آورد زمین از این سو محقق شود، تأمین برخی هزینه‌ها نیز توسط این نهاد انجام گیرد.

وی اضافه کرد: همه این موضوعات نشان می‌دهد که در استان اصفهان همت جدی برای حمایت از مددجویان وجود دارد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=113690

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.