19:58:34
    امروز : یکشنبه - ۳ فروردین - ۱۴۰۴

رئیس قوه قضاییه: قوه قضاییه از ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه گذاری تولید در داخل کشور حمایت می‌کند

  • کد خبر : 112936
  • 01 فروردین 1404 - 18:08
رئیس قوه قضاییه: قوه قضاییه از ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه گذاری تولید در داخل کشور حمایت می‌کند
رئیس قوه قضاییه گفت: سرمایه‌گذاری نیاز به سرمایه دارد و بخشی از آن با کمک ایرانیان خارج از کشور تأمین می‌شود. قوه قضاییه سه سال است بر موضوع حمایت از سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج تاکید دارد، قوه قضاییه از ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه گذاری تولید در داخل کشور حمایت می‌کند.

به گزارش نبض وطن، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در حاشیه دیدار نوروزی رهبر انقلاب با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم با تبیین دستورکارهای دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال، اظهار کرد: یکی از مسائل مهم تولید و تأمین امنیت، سرمایه‌گذاری است و این موضوع را سال‌ها است رهبر انقلاب روی آن تاکید دارند و قوه قضاییه هم بر روی این مسئله تاکید دارد. در راستای تامین امنیت سرمایه‌گذاری ما باید یک عزم جدی‌تر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه موضوعی که در سرمایه گذاری موثر است، نقدینگی است، گفت: بخشی از نقدینگی از طریق بانک‌ها تامین می‌شود. دادستانی کل کشور یک هماهنگی با بانک‌ها انجام می‌دهد و بازرسی کل کشور نیز نظارت می‌کند تا تسهیلاتی که داده می‌شود عمدتا به سمت تولید برود. این گونه نباشد که افراد تسهیلات برای تولید از بانک‌ها دریافت کنند و در راه دیگری صرف کنند.

رئیس عدلیه افزود: سرمایه‌گذاری نیاز به سرمایه دارد و بخشی از آن با کمک ایرانیان خارج از کشور تأمین می‌شود. قوه قضاییه سه سال است بر موضوع حمایت از سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج تأکید دارد. قوه قضاییه از ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه گذاری تولید در داخل کشور حمایت می‌کند. همه برای ارتقای کشور تلاش می‌کنم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=112936

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.