به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه المیادین، ابوعلی العسکری تأکید کرد: تجاوز گروههای جنایتکار علیه ملت سوریه را با دقت رصد می کنیم و از نزدیگ نظارت داریم.
سخنگوی گردانهای حزب الله عراق گفت: باور ما این بوده که دولت عراق باید اعزام نیروی نظامی رسمی را با توافق با دولت سوریه انجام دهد.
وی گفت: آرمان ملت فلسطین، آرمان نخست ما خواهد بود و به دفاع از فلسطینان ادامه خواهیم داد.
«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق شنبه شب نیز در تماس تلفنی با «بشار الاسد» همتای سوری خود با اشاره به اینکه امنیت سوریه و عراق یک موضوع واحد است، بر آمادگی بغداد برای ارائه همه پشتیبانیهای لازم از سوریه در مبارزه با تروریسم و گروههای تروریستی و پایبندی کشورش به حمایت از ثبات، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، گروههای تروریستی از بامداد چهارشنبه با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند
این عملیات نظامی تروریستها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتشبس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخشهایی از حماه و لاذقیه نیز میشود.
براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.
سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخشهایی از استانهای لاذقیه، حماه و حلب را در بر میگیرد، هنوز در دست گروههای تروریستی قرار دارد و گفته میشود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.