به گزارش نبض وطن، سید حیدر محمدی شامگاه چهارشنبه در حاشیه برگزاری سیزدهمین همایش روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه ایمنی اقدامات خوبی در بخش فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در چند مرحله قبل، حین و بعد از تولید تا زمان عرضه انجام میشود و در هر مرحله پس از اخذ تاییدیه های لازم مجوز آن صادر میشود.
وی تصریح کرد: کنترلهای بعد از تولید شامل تست مارکتینگ و pms بوده و در برنامههای نظارتی سازمان غذا و دارو چند محصول بهصورت اتقاقی مورد آزمایش قرار میگیرد تا مردم محصول غذایی مورد تائید سازمان غذا و دارو را با اطمنینان مصرف کنند.
رییس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: بر خلاف صادرات بسیار در حوزه غذا، صادراتی در حوزه محصولات تراریخته که شامل ذرت، پنبه، کلزا و سویا بوده نداریم و همه این محصولات وارداتی هستند.
وی ادامه داد:اما در زمان ورود به کشور ابتدا آزمایش لازم از آنها انجام میشود و پس از اخذ تاییدیه های لازم مجوز تولید محصول داده میشود.
محمدی ادامه داد: همه محصولات تولیدی منطبق با چهارچوبها و دستورالعملها بوده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی بیان کرد: گرچه نظارتهای ما بهصورت مستمر هست، اما معتقدیم که نظارتهای مردمی موثرتر بوده و هست و از مردم میخواهیم که اگر مشکلی در برخی محصولات تراریخته و ژلاتینی مشاهده کردند به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند.
رییس سازمان غذا و دارو بیان کرد: در حوزه محصولات غذایی افزایش نظارتها را داشتیم که خروجی آن کاهش میزان تخلفات و تشکیل پروندههای قضایی بوده و این برنامه در همه زیرمجموعههای حوزه غذا و دارو با قوت ادامه دارد.