• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳

بایدن مدعی شد که جهان باید برای از بین بردن کامل زرادخانه هسته‌ای تلاش کند

  • کد خبر : 93215
  • 23 مهر 1403 - 7:57
بایدن مدعی شد که جهان باید برای از بین بردن کامل زرادخانه هسته‌ای تلاش کند
بایدن در بیانیه‌ای مدعی شد که جهان باید برای از بین بردن کامل زرادخانه هسته‌ای تلاش کند، اما در مورد هزینه‌های قابل‌توجه واشنگتن برای توسعه و تقویت سه‌گانه هسته‌ای آمریکا سکوت کرد.

به گزارش نبض وطن، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در این بیانیه همچنین گفت: «ما باید به پیشرفت به سوی روزی ادامه دهیم که در نهایت و برای همیشه بتوانیم جهان را از شر سلاح‌های هسته‌ای خلاص کنیم. ایالات متحده آماده مذاکره با روسیه، چین و کره‌شمالی بدون پیش شرط برای کاهش تهدید هسته‌ای است.»

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بایدن همچنین تاکید کرد که تاخیر و تعلل در جلوگیری یا پیشگیری از پیشرفت کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای هیچ منفعتی برای این کشورها ندارد.

گفته‌های بایدن در ارتباط با اعطای جایزه صلح نوبل به یک سازمان ژاپنی مربوط به بازماندگان بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی به نام «نیهون هیدانکو» بوده است.

وی اما در پیام تبریک خود به این سازمان ژاپنی این حقیقت را نگفت که این آمریکا بود که مسئول بمباران اتمی این ۲ شهر ژاپنی است.

بر اساس اعلام دفتر بودجه کنتگره آمریکا، در سال مالی ۲۰۲۵ که از اکتبر سال جاری میلادی در آمریکا آغاز شده، این کشور بیش از ۴۹ میلیارد دلار از بودجه فدرال را برای توسعه نیروهای بازدارنده استراتژیک خود صرف کرده است.

همچنین بر اساس اعلام این دفتر، بودجه تعریف شده برای ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲ در نیروهای هسته‌ای آمریکا ۷۵۶ میلیارد دلار است.

دولت کنونی ایالات متحده به رهبری بایدن و «کامالا هریس» معاون وی، بارها تمایل خود را برای تمدید معاهده کاهش تسلیحات استراتژیک روسیه و ایالات متحده (استارت جدید) که به طور رسمی در فوریه ۲۰۲۶ منقضی می‌شود، اعلام کرده است.

در پایان سپتامبر و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک کاخ سفید در شورای امنیت ملی آمریکا به اسپوتنیک گفته بود که این کشور آماده از سرگیری مذاکرات با روسیه درباره یک توافق جدید است و منتظر تصمیم «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در این باره می‌ماند.

این نوع دیپلماسی، هم‌زمان با کمک‌های نظامی مداوم به کی‌یف و تمایل به تحمیل شکست استراتژیک به فدراسیون روسیه مطرح شده است.

علاوه بر این، ایالات متحده همچنان به تقویت حضور نظامی خود در اروپا ادامه می‌دهد و موشک‌های دوربرد را به این منطقه می‌رساند که در حال انتقال به نیروهای مسلح اوکراین است و همچنین قصد دارد سامانه‌های جدید دوربرد از جمله سلاح‌های مافوق صوت را در آلمان مستقر کند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=93215

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.