• امروز : چهارشنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی؛

عزم دولت چهاردهم در رفع چالش‌ها و موانع موجود در صنعت پالایش نفت جدی است

  • کد خبر : 87620
  • 16 شهریور 1403 - 12:13
عزم دولت چهاردهم در رفع چالش‌ها و موانع موجود در صنعت پالایش نفت جدی است
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از عزم دولت در رفع چالش‌ها و موانع موجود در صنعت پالایش نفت کشور خبر داد و بر لزوم حل مشکلات و تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های کیفی‌سازی پالایشگاه نفت تهران تاکید کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های ایران، «محمدصادق عظیمی‌فر» در بازدید از شرکت پالایش نفت تهران با تمجید از اقدام‌های انجام شده، افزود: روابط مالی با پالایشگاه‌ها باید به‌نحوی تنظیم شود که ناظر بر منافع ملی باشد؛ به‌طور قطع با حمایت‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و همت مجموعه پرتلاش شرکت‌های پالایشی، موانع فراروی پروژه‌های کیفی‌سازی صنعت پالایش نفت برداشته خواهد شد.

عظیمی‌فر، شرکت پالایش نفت تهران را پیشانی پالایشگاه‌های کشور توصیف کرد و ضمن تاکید ویژه بر رعایت سختگیرانه الزام‌های HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست)، از اقدام‌های مثبت انجام شده و نوع نگاه در شناسایی گلوگاه‌های پروژه‌ها، رویکرد توجه به عدم‌النفع تاخیر در پروژه‌ها را در پالایشگاه تهران موثر و شایسته برشمرد و از روند اجرای طرح‌های کیفی‌سازی و کمک به حل مشکلات آب قدردانی و تشکر کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: دولت در حل مشکلات مربوط به حامل‌های انرژی از همه توان و ظرفیت خود برای آسایش و رفاه حال مردم استفاده خواهد کرد تا با ارائه راهکارهای لازم برای اجرای قوانین محوله، مشکل ناترازی سوخت رفع شود.

بر اساس این گزارش، «محسن ایران‌زاد» مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران نیز در این بازدید با تاکید بر تولید پایدار و چشم‌انداز حرکت به سمت پتروپالایشی شدن، گفت: طرح و پروژه‌های شرکت پالایش نفت تهران همسو با رعایت الزام‌های محیط زیستی، افزایش کیفیت محصولات به‌ویژه ارتقا کمی و کیفی بنزین تولیدی است.

وی با اشاره به بعضی از موانع و چالش‌های فراروی صنعت پالایش نفت کشور نظیر محدودیت‌های گمرکی برای تجهیزات پیشرفته، افزود: این شرکت با نگاه واقع گرایانه به چالش‌های پیش‌روی پروژه‌ها، نظیر نوسان‌های قیمت ارز و بدعهدی سازندگان خارجی در تامین برخی کاتالیست‌ها، با مدیریت و ارائه تعدیلات قانونی به پیمانکاران و تامین‌کنندگان و تکیه بر توان سازندگان ایرانی در تامین تجهیزات و کاتالیست‌ها، برخی چالش‌ها را پشت سر گذاشته است.

ایران‌زاد خاطرنشان‌کرد: این شرکت توانسته است در کنار اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی، اجرای دیگر پروژه‌های زیست محیطی نظیر بازیابی گازهای ارسالی به مشعل، بازیافت لجن‌ها، پروژه پست برق ۶۳ کیلو ولت، استفاده از آب‌های خاکستری و کاهش مصرف آب همزمان با توسعه کیفی را در دستور کار خود قرار دهد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=87620

نوشته های مشابه

23فروردین
۱۰۰ میلیون لیتر گازوئیل و بنزین روزانه در کشور هدر می‌رود
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی:

۱۰۰ میلیون لیتر گازوئیل و بنزین روزانه در کشور هدر می‌رود

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.