به گزارش خبرنگار نبض وطن، محمد سلیمانی پور اظهار کرد: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان در بازدید های دوره ای خود از مراکز عرضه سطح شهر، مشکوک به انجام تخلف کشتار غیر مجاز طیور توسط یکی از متصدیان مراکز عرضه مرغ گرم در مجاورت فروشگاه خود و در یک مکان مخروبه شدند.
وی افزود: کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان با رصد دقیق مرکز عرضه و با حضور در محل و اخذ حکم قضایی ضمن ورود به محل مورد نظر اقدام به توقیف کلیه قفسهای حمل و نقل طیور زنده، قیف خونگیری، دستگاه پرکن دستی و سایر ابزار و ادوات کشتار و استحصال گوشت مرغ کرده و با هماهنگیهای انجام شده با مقام قضایی، خاطیان پس از تشکیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان تصریح کرد: احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام عامل اصلی جلوگیری از توزیع و کشتار مرغ زنده بهشمار میآید و باید توجه داشت پدیده فروش و کشتار غیر مجاز مرغ زنده به عنوان یک ناهنجاری بهداشتی، سلامت عمومی جامعه را با مخاطرات جدی مواجه می کند.
وی عنوان کرد: طیور زنده باید در کشتارگاههای صنعتی و بهداشتی و با نظارت بازرسان بهداشتی کشتار شوند و گوشت استحصالی پس از نظارت بهداشتی بسته بندی و عرضه شود و باید توجه داشت، مهمترین دلیل جلوگیری از عرضه و کشتار مرغ زنده در بافت مسکونی را عدم رعایت بهداشت در محل کشتار است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: در مراحل ذبح و پرکنی به هیچ عنوان حداقل استانداردهای بهداشتی رعایت نمیشود و هیچ گونه نظارتی از سوی کارشناسان دامپزشکی در محل کشتار مرغ زنده صورت نمیگیرد و برهمین اساس تهیه گوشت مرغ به این صورت تهدیدی علیه سلامت مردم است.