به گزارش نبض وطن، امیر تجلینیا با بیان اینکه در راستای ارائه خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته کنکور به دانش آموزان و داوطلبان کنکور، تعداد ۱۳۰۰ پایگاه انتخاب رشته در ۷۳۰ منطقه کشور راه اندازی شده است گفت: تقریبا ۴۲۰۰ نفر از مشاوران آموزش دیده و دارای تخصص در زمینه انتخاب رشته کنکور در این پایگاهها آماده ارائه خدمات به دانش آموزان و والدین آنان هستند.
وی با بیان اینکه تمامی این مشاوران طی یک دوره آموزشی ۲۸ روزه که به صورت آموزش با روش یادگیری معکوس برنامه ریزی شده بود با آخرین اطلاعات در خصوص انتخاب رشته آشنا شدند و آموزشهای تخصصی لازم را در این زمینه دریافت کردند افزود: ارائه خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته کنکور به صورت حضوری در پایگاهها انجام میشود؛ چنانچه برخی از داوطلبان نیازمند دریافت خدمات مجازی باشند با هماهنگی مدیر پایگاه این امکان فراهم خواهد شد.
مدیرکل امور تربیتی مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هدف از ارائه خدمات مشاوره تحصیلی انتخاب رشته کنکور این است که در فضای امن پایگاههای انتخاب رشته کنکور آموزش و پرورش که در هر منطقه حداقل دو پایگاه دایر شده است (یک پایگاه ویژه دختران و یک پایگاه ویژه پسران) مشاوران آموزش دیده و متخصص بتوانند به داوطلبان و دانشآموزان خدمات تخصصی مشاوره ارائه دهند.
تجلینیا با بیان اینکه در زمان انتخاب رشته کنکور بسیاری از سودجویان و افراد غیرمتخصص در فضای مجازی هر ساله چالشها و مشکلات متعددی برای دانش آموزان ایجاد میکنند عنوان کرد: با راهاندازی این پایگاهها و مراجعه دانشآموزان به پایگاههای آموزش و پرورش، مشاوره انتخاب رشته در فضای امن توسط نیروی متخصص و آموزش دیده ارائه خواهد شد و شاهد بروز مشکلات و خطاهایی که بعضا افراد غیرحرفهای ایجاد میکنند، نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه با توجه به تاثیر معدل و محاسبه نمره تراز دانش آموزان در دو بخش سوابق تحصیلی و کنکور انتخاب رشته بسیار تخصصیتر شده است اظهار کرد: تمامی دانشآموزان و والدین در نظر داشته باشند که به هر کسی که در فضای مجازی و حقیقی بدون مجوز و بدون گذراندن دورههای تخصصی تبلیغات، مشاوره کنکور انجام میدهند اعتماد نکنند. پیشنهاد ما این است که با صرف هزینه اندک و تعرفه دولتی، از خدمات پایگاههای انتخاب رشته کنکور آموزش و پرورش بهرهمند شوند./ ایسنا