• امروز : سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳

دستاوردهای دولت سیزدهم در ورزش مازندران

  • کد خبر : 76022
  • 12 تیر 1403 - 9:44
دستاوردهای دولت سیزدهم در ورزش مازندران
در دولت سیزدهم اقدامات چشمگیری در بحث زیرساخت‌های ورزشی در استان مازندران صورت گرفته که سندش هم کاهش چشمگیر طرح های نیمه‌کاره ورزشی بود.

به گزارش نبض وطن به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان مازندران، طبق آمار یک هزار و ۸۰۹ پروژه ورزشی نیمه‌تمام از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون در سراسر کشور تکمیل و افتتاح شده است.

تکمیل و بهره‌برداری ازپروژه‌های ورزشی نیمه تمام از اصلی‌ترین برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان در دولت سیزدهم بوده است.

در مازندران هم رئیس جمهور شهید، نگاه ویژه‌ای به ورزش استان داشت و در سفر دوم ریاست جمهور به استان مازندران، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به عنوان نماینده دولت در این سفر به شهرستان جویبار آمد که خبرهای خوبی در خصوص تکمیل سالن ورزشی پنج هزار نفره این شهرستان داده شد.

در این سفر دولت سیزدهم برای تکمیل سالن ورزشی پنج هزار نفره جویبار، ‌ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داد که با تخصیص به موقع اعتبار در زمانی کوتاه به بهره‌برداری برسد.

ساخت ورزشگاه جویبار به عنوان پایتخت کشتی ایران و جهان مطالبه‌ای چند دهه‌ای بود که سرانجام پس از بازی‌های المپیک ریو ۲۰۱۶ و قهرمانی حسن یزدانی در آن رقابت‌ها که مدال طلای کشتی آزاد را پس از ۱۶ سال نصیب ایران کرده بود، به مرز تحقق نزدیک شد و در مراسم تجلیل از این کشتی‌گیر که شهریور ۱۳۹۵ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان در جویبار برگزار شد، ساخت آن بدون پشتوانه مالی به زمین آغاز شد.

بعد از آغاز به کار دولت سیزدهم و سفر هیات دولت به مازندران تکمیل این طرح مورد تاکید قرار گرفت که در زمان حاضر پیشرفت فیزیکی این طرح ممتاز ورزشی به ۵۰ درصد رسید.

این طرح ورزشی برای تکمیل و افتتاح نیازمند یک هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر بود که همزمان با دور دوم سفر هیات دولت تکمیل این طرح در اولویت قرار گرفت. بر اساس آمار، بیش از ۲ هزار کشتی‌گیر در رده‌های مختلف سنی در این شهر به صورت حرفه‌ای در ده‌ها سالن ورزشی مشغول تمرین هستند اما در برخی از این سوله‌ها آنقدر ازدحام و حضور کشتی‌گیران زیاد است که مربیان، کشتی‌گیران را در سطوح یک تا چهار دسته‌بندی می کنند و از ساعت ۱۵ عصر تا حوالی ساعت ۲۳ هر شب در حال آموزش کشتی به این ورزشکاران هستند.

در کنار فقر زیرساختی کشتی مازندران، تنها رویه‌ای که اشتیاق مدال‌آوری را در بین کشتی گیران این استان زنده نگه می‌دارد، غیرت مثال زدنی آنان است و بر همین اساس بسیار راغب هستند که در مسیری که نیاکانشان پا گذاشتند، حرکت کنند.

پیش از فعالیت دولت سیزدهم ۸۲ طرح نیمه‌کاره ورزشی در این استان وجود داشت، اما در سه سال گذشته ۶۰ طرح ورزشی در شهرهای مختلف مازندران افتتاح شد.

طبق گفته مسوولان ورزش مازندران، سال گذشته ۳۳ طرح ورزشی در شهرهای مختلف مازندران تکمیل و افتتاح شد.

در زمان حاضر، ۲۱ طرح ورزشی بالای ۵۰ درصد در مازندران وجود دارد که با تامین اعتباری که از سوی دولت سیزدهم انجام شد، تا دهه فجر امسال این پروژه‌ها قرار است به بهره برداری برسند.

اما باید این نکته را اشاره کرد که در دور نخست سفر رئیس جمهور ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیر ساخت ورزش مازندران در نظر گرفته شد.

۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ورزش مازندران جذب شد که نکته جالب اینجاست که ۲۰۰ میلیارد ریال بیشتر از مبلغ مصوب بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=76022

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.