به گزارش نبض وطن، شهاب ثابتراسخ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قناتها در گذشته سهم زیادی در زندگی مردم شهرها داشته است، اظهار کرد: این سازه در گذشته به عنوان یکی از مهمترین منابع تأمین کننده آب شرب و کشاورزی مطرح بوده و باعث آبادانی محیط پیرامونی خود میشده است.
وی با بیان اینکه با توسعه زندگی شهری، استحصال آب و انتقال آن به صورت مکانیزه استفاده از آب قنوات را در صنعت، کشاورزی و مصارف خانگی کاهش داد، خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالیهای اخیر بعضی از قناتها دیگر مورد استفاده نبود و با گسترش مناطق شهری چرمهینبر روی برخی از آنها ، ساخت و سازهایی انجام شد که احتمال ریزش دارد و چنانچه برای آنها چارهاندیشی نشود برای شهر و شهروندان مشکلاتی ایجاد میکند.
شهردار چرمهین تصریح کرد: فرونشست زمین بر اثر خشک شدن برخی قناتها یا تغییر راههای فرعی و اصلی انتقال آب مسئله مهمی بود که باید مورد توجه مدیریت شهری چرمهین قرار میگرفت از این رو با مشارکت بهرهبرداران و جهاد کشاورزی لنجان برای مقاومسازی قناتهای شهر اقدام شد.
ثابتراسخ ادامه داد: هفت رشته قنات قابل استفاده در شهر چرمهین وجود دارد که با مشارکت بهرهبرداران و جهاد کشاورزی پنج رشته آنها مقاومسازی شد و مقامسازی دو رشته قنات دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: شهرداری با خرید مصالحی چون گوم و کول مورد نیاز و در اختیار قرار دادن ماشینآلات، زمینه لازم را برای رفع خطرات احتمالی و فرونشست قناتها فراهم کرد.
خانه دستهبندی نشده
۷ رشته قنات شهر چرمهین مقاومسازی شد
شهردار چرمهین گفت: هفت رشته قنات قابل استفاده در این شهر وجود دارد که با مشارکت بهرهبرداران و جهاد کشاورزی پنج رشته آنها مقاوم سازی شد و دو رشته دیگر نیز در آینده مقامسازی میشود.
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=734