• امروز : سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳

اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز ۱۰۳۰۰۰ نفر گذشت

  • کد خبر : 65750
  • 28 فروردین 1403 - 11:50
اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز ۱۰۳۰۰۰ نفر گذشت
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از افزایش اعضای این صندوق به بیش از ۱۰۳ هزار نفر خبر داد و گفت: خدمتگزاری به اصحاب فرهنگ و هنر در سرلوحه برنامه‌های صندوق قرار دارد.

به گزارش نبض وطن به نقل از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سیدمجید پوراحمدی با تشریح خدمات این صندوق، اظهار داشت: تمامی هنرمندان، نویسندگان روزنامه‌نگاران و فعالان قرآن و عترت با عضویت در صندوق اعتباری هنر از ۳۶ نوع خدمت و حمایت صندوق هنر برخوردار می‌شوند و در این راستا مهم‌ترین ملاک عضویت در صندوق، احزار فعالیت فرهنگی و هنری و استمرار آن است.

وی با اشاره به تعداد اعضای صندوق افزود: حدود ۱۰۰۰۰ نفر از فعالان حوزه فرهنگی و هنری کشور در سال ۱۴۰۲ به جمعیت اعضای صندوق افزوده شد و این صندوق در حال حاضر بیش از ۱۰۳۰۰۰ عضو دارد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: براساس آمار موجود تعداد اعضای صندوق اعتباری هنر در سال ۱۴۰۲ از رشد ۷ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده است.

پوراحمدی با اشاره به ترکیب اعضای صندوق اعتباری هنر بیان داشت: اعضای صندوق شامل هنرمندان، نویسندگان، روزنامه نگاران و فعالان قرآن و عترت هستند؛ برساس آئین‌نامه عضویت گروه هنرمندان را فعالان حوزه سینما، موسیقی، هنرهای نمایشی و هنرهای تجسمی تشکیل می‌دهند و گروه نویسندگان شامل پژوهشگران، پدیدآورندگان کتب دوره‌ای و نویسندگان دارای اثر هستند.

وی گفت: روزنامه نگاران، مدیرمسئول، سردبیر، مقاله نویس، خبرنگار، عکاس، مترجم و مفسر، مدیرهنری، طراح گرافیک، طراح کاریکاتور و عکاس در گروه اهالی رسانه هستند و گروه فعالان قرآن و عترت را قاریان و حافظان قرآن کریم، هنرمندان تذهیب کار قرآن کریم و کتاب آرایی و آواها و نغمات دینی شامل می‌شوند.

عضویت ۱۱۷۹۵ هنرمند سینمایی در صندوق هنر

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر افزود: در حال حاضر از تعداد کل اعضای صندوق ۱۱۷۹۵ نفر را هنرمندان سینمایی، ۱۹۳۳۳ نفر فعالان حوزه موسیقی، ۱۶۷۲۶ نفر هنرمندان نمایشی، ۱۵۱۶۹ نفر از گروه نویسندگان، ۹۷۱۵ نفر فعالان حوزه قرآن و عترت، ۹۸۸۰ نفر روزنامه‌نگاران، ۲۰۴۳۵ نفر هنرمندان حوزه تجسمی و ۵۱۷ نفر را فعالان فرهنگی تشکیل می‌دهند که از این تعداد بیشترین فراوانی به ترتیب به رشته‌های تجسمی، موسیقی و نمایشی مربوط می‌شود.

وی با اشاره به رشد اعضا به تفکیک رشته فعالیت بیان کرد: بیشترین رشد آمار عضویت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ متعلق به روزنامه نگاران، هنرمندان حوزه تجسمی و نویسندگان بوده است.

پوراحمدی با اشاره به نسبت سنی جمعیت تحت پوشش صندوق اظهار داشت: ۶۳ درصد اعضای صندوق اعتباری هنر کمتر از ۴۴ سال سن دارند که این مهم نشان از گرایش نسل جوان به انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری و دغدغه برخورداری از مزایای شغلی و اجتماعی این نسل دارد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر افزود: همچنین ۸ درصد از اعضای صندوق، هنرمندان پیشکسوت بالای ۶۰ سال سن هستند.

۳۵ درصد از اعضای صندوق بانوان هستند

وی با اشاره به نقش بانوان در اعتلای فرهنگ و هنر کشور اظهار داشت: در حال حاضر ۳۵ درصد از اعضای صندوق شامل بانوان فرهیخته می‌شود و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های صندوق اعتباری هنر در سال جاری تکریم و برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات ویژه به آن‌هاست.

پوراحمدی گفت: بسط عدالت فرهنگی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که صندوق اعتباری هنر آن را دنبال می‌کند؛ براین اساس، تقویت نمایندگی‌های صندوق در استان‌ها، پیگیری و رصد مطالبات اعضا در استان‌ها از برنامه‌های مهم صندوق اعتباری هنر است، در حال حاضر ۳۳ درصد اعضای صندوق را هنرمندان ساکن استان تهران و ۶۷ درصد را هنرمندان ساکن در سایر استان‌ها تشکیل می‌دهند.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر افزود: پس از تهران، استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و البرز بیشترین تعداد عضو در صندوق اعتباری هنر را دارا هستند.

وی با اشاره به رشد آمار اعضا به تفکیک استانی اظهار داشت: بیشترین رشد عضویت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ متعلق به استان‌های هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی است.

پوراحمدی عضویت هنرمندان نامدار و پیشکسوت در صندوق اعتباری هنر را موجب افتخار این نهاد حمایتی دانست و افزود: بیش از ۱۰۰۰ نفر از اعضای صندوق دارای نشان درجه یک هنری هستند که برنامه‌های حمایتی متناسب با شأن و منزلت آنان را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر بیان کرد: در تلاش هستیم با بهره‌گیری از صاحب نظران خبره و همراهی اهالی فرهنگ، هنر، قدم‌های اساسی در حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر کشور برداریم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=65750

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.