به گزارش نبض وطن به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و در پیش بودن عید سعید فطر و پرداخت فطریه، کلاهبرداران نیز دست به کار شدهاند و در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در قالب کانالها و گروههایی شروع به فعالیت و سوءاستفاده از شهروندان میکنند.
وی افزود: کلاهبرداران در این زمینه به شیوه و شگردهای مختلف عمل میکنند، سودجویان در کانالها و گروههای مختلفی که عضو شده یا ایجاد کردهاند، با ادعای جمعآوری و دریافت فطریه و کمکهای مردمی و خیرخواهانه برای نیازمندان، شروع به کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: کلاهبرداران اینترنتی با راهاندازی سایت جعلی شبیه سایت مؤسسات خیریه، و معرفی خود به عنوان مرجع دریافت کننده فطریه اقدام به فریب شهروندان و آنها را به صفحات جعلی درگاههای بانکی هدایت و با سرقت اطلاعات کارت بانکی آنان، اقدام به برداشت غیرمجاز از حسابشان میکنند.
مرتضوی تصریح کرد : برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این کلاهبرداران، بهتر است هنگام پرداخت پول در درگاه بانکی به موارد ایمنی از جمله آدرس دقیق درگاه و پروتکل https توجه کنند و برای هرگونه واریز وجه در غالب فطریه یا کفاره روزه، از طریق تلفنبانک، اینترنت بانک و سایت سازمانها و نهادهای رسمی و معتبر در سراسر کشور که از طریق رسانههای جمعی اقدام به اعلام شماره حسابهای رسمی میکنند اقدام به پرداخت کنند و از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حسابهای نامعتبر و شخصی افراد که در کانالها و شبکههای مجازی اعلام میشود خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir و با تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز پاسخگویی فوریتهای سایبری پلیس فتا به کارشناسان ما اعلام کنند.