به گزارش نبض وطن به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، خالد فتحیزاده اظهار کرد: با فراهم کردن امکانات و بسترسازی صورت گرفته از سوی دانشگاه، اولین عمل جایگذاری باتری قلبی در کردستان، با موفقیت در استان انجام شد.
وی گفت: بخش Pacemaker و الکتروفیزیولوژی قلب برای نخستینبار در بیمارستان توحید سنندج با حضور دکتر سیامک محمودمرادی فلوشیپ الکتروفیزیولوژی قلب و تیم درمانی مجرب و توانمند به عنوان سانتر قلب کردستان به بهرهبرداری رسید.
رئیس بیمارستان توحید سنندج گفت: بیمار خانمی حدود ۶۲ ساله و با تشخیص آریتمی قلبی بود که با کار گذاشتن این باتری قلبی، وضعیت قلبی وی مساعدتر از قبل و رو به بهبودی است.
فتحیزاده اضافه کرد: با راهاندازی این بخش در بیمارستان توحید سنندج، بیماران نیازمند به تعبیه باتری قلبی، نیازی به مراجعه به خارج استان نداشته و در بیمارستان توحید سنندج به انجام میرسد.
وی با اشاره به عملکرد باتری قلب در بیماران مبتلا به مشکلات قلبی، تصریح کرد: باتریهای قلبی انواع مختلف از جمله باتری شک دهنده قلب ICD، باتری سه حفرهای CRT و دوحفرهای ضربان ساز PPM دارند که از روشهای پیشرفته برای نجات بیماران قلبی و افراد دچار مشکلات قلب محسوب میشود.