به گزارش نبض وطن به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در جشن ۳٠ سالگی میراث مکتوب در پژوهشگاه هنر و معماری با تاکید بر اینکه ارزیابی من از این مجموعه مثبت است، اظهار کرد: مهمترین مأموریت این مجموعه پاسداشت بزرگان ایران است و در این راستا ما بهشدت نیاز به بازشناسی این مقوله داریم.
وی افزود: امروز در فضای سیاسی ممکن است دلخوریهایی به وجود آید اما حوزه فرهنگ ورای این مطالب است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در ایران صحبت از فرهنگ چند هزار ساله را میکنیم که با ورود اسلام عزیز این فرهنگ تلالو دوچندانی پیدا کرده است، گفت: در تاریخ چند هزار ساله ایران زمین مفاخر بسیار زیادی وجود دارند که احیای زبان فارسی به واسطه بزرگانی چون رودکی، فردوسی و نظامی در قرون ابتدایی پس از اسلام بوده که روزگار طلایی اسلام محسوب میشود.
اسماعیلی با بیان این که در وزارت فرهنگ موظفیم میراث خود را پاس بداریم و بر همین اساس سه اقلیم فرهنگی شامل منطقه خراسان، آذربایجان و همدان را در هیئت دولت تصویب کردیم، یادآور شد: قصد ما این است که مقبره و آرامگاه شمس را احیا کرده و بزرگراه حکمت بین اشراق و مشاء پیوند بخورد.
وی تاکید کرد: ما به میراث خود و به فرزانگان حال حاضر در این جلسه میبالیم و افتخار میکنیم که ایران ما همیشه مملو از دانشمندان بیبدیل بوده است.
وزیر فرهنگ ادامه داد: تولیدات فرهنگی ما در شاخههای مختلف فرهنگی، ادبی و هنری همیشه باعث افتخار کشور بوده و امروز تلاش این نهال (پژوهشگاه هنر و معماری) به یک مجموعه محکم تبدیل شده است.
اسماعیلی تصریح کرد: من همیشه در کنار خودم مجموعه منشورات را دارم و بنای ما این است که کشورهای فارسیزبان را که میراث ملموسی با هم دارند به هم نزدیک کنیم چون در کشورهای دوست هیچ تفاوتی بین اساطیر فرهنگی ایران و کشورهای فارسزبان قرار نمیدهند.