به گزارش خبرنگار نبض وطن، علیرضا ملکپوربا اشاره به ارتباط مستقیم مهارت آموزی در محیط کار با بازار کسب و کار، اظهار کرد: یکی از مهمترین ماموریتهای هدفگذاری شده در سازمان فنی حرفهای، ارائه آموزشهای فنی و تخصصی استاندارد و موردنیاز بازار کار و همچنین تدوین استانداردهای روز آموزش مهارت تعریف شده است.
وی آموزشهای محیط واقعی کار را تقارب تجربه و دانش دانست و افزود: طرح مهارتآموزی در محیط واقعی کار نقش بسزایی در یادگیری عملی و کاربردی مهارتهای شغلی دارد چرا که مبنای آموزش مهارت در محیط کار واقعی همزمان با اشتغال و تولید مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان لنجان با بیان اینکه مهارت آموزی در محیط واقعی کار علاوه بر افزایش بهرهوری، موجب آشنایی افراد با فضای کسب و کار میشود، تصریح کرد: در طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، متقاضی در کنار استاد کار یا مربی در محیط کار واقعی ضمن سپری کردن دوره آموزش مهارتی با محیط کسب و کار آشنا شده و پس از کسب تجربه، برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی آماده میشود.
وی بیان کرد: طرح مهارتآموزی در محیط واقعی کار با رویکرد فراهم کردن بسترهای لازم به منظور ایجاد اشتغال مولد و پایدار و استمرار و تثبیت فرصتهای شغلی مورد نیاز تدوین شده است.
ملکپور با اشاره به ضریب بالای اشتغال مهارت آموزی در محیط واقعی کار، ادامه داد: طرح مهارتآموزی در محیط واقعی کار باعث آشنایی کارآموزان با بازار کار و جذب نیروی کار آموزش دیده در بنگاه های اقتصادی می شود از این رو همه بنگاههای اقتصادی فعال در بخشهای مختلف تولیدی، کشاورزی و صنعتی میتوانند از این طرح استفاده و از مزایای آن برخوردار شوند.
وی اضافه کرد: در این طرح افرادی که بر اساس تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی می شوند، از شمول قانون تامین اجتماعی در زمان آموزش و کارآموزی معاف بوده و کارفرمایان نیز از سوی سازمان تامین اجتماعی جریمه نمی شوند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان لنجان عنوان کرد: یادگیری عملی و کاربردی مهارتهای آموزشی، آشنایی با محیط کسب و کار واقعی، افزایش خودباوری مهارت آموزان، حفظ مشاغل فعلی و سنتی و جذب نیروی کار ماهر در بنگاهها از مهمترین اهدافی است که با اجرای طرح دنبال میشود.