• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳

سینما؛ هنری که دوستش می‌داریم

  • کد خبر : 51613
  • 30 دی 1402 - 16:18
سینما؛ هنری که دوستش می‌داریم
رئیس سازمان سینمایی در پیامی به هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران نوشت: سینما؛ هنری که دوستش می‌داریم و به فرزندان‌مان می‌آموزیم باید غایت مطلوب آن، سلامت اندیشه و زیست دغدغه‌مند باشد.

به گزارش نبض وطن به نقل از روابط عمومی المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در پیامی به هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران نوشت:

«سینما؛ هنری که دوستش می‌داریم و به فرزندان‌مان می‌آموزیم باید غایت مطلوب آن، سلامت اندیشه و زیست دغدغه‌مند باشد؛ المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران که به هفتمین ایستگاه خود رسیده با این نگاه، زایندگی و پویایی ایده‌های سینمایی نوجوانان آینده‌ساز این سرزمین را به نمایش بگذارد و در آن، شاهد درخشش جریان تازه ای از اندیشه‌ها و خلاقیت‌هایی باشیم که سینمای پرافتخار ایران را در آینده‌ای نزدیک نمایندگی کند.

نسلی که امروز، با توسعه فزاینده فناورانه بالنده شده است، همه قفل‌های ناگشوده را با کلید خلاقیت، تدبیر و توانایی و با تکیه بر پشتوانه تجارب نسل‌های پیشین خواهد گشود، در این راه پرثمر مربیان و سینماگران چیره‌دستی آنان را همراهی می‌کنند تا این نوجوانان سینماگر بتوانند ایده‌های خود را عینیت بخشند و روایتگر ذهن بارور، کنجکاو و قصه‌گوی خود باشند.

المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان ایران نشان دهد که توجه جدی به عرصه فرهنگ و هنر به‌ویژه سینما، در همراهی و هم‌پایی با علم برای نوجوانان یک ضرورت انکارناپذیر است؛ بدون تردید، سلامت فکری و آرامش روح و جان فرد و زیست دغدغه‌مند در بستر خانواده و جامعه‌ای سالم زمانی محقق خواهد شد که بستر تعالی اخلاقی، دینی، فکری و فرهنگی اعضای آن اجتماع از سنین کودکی و نوجوانی مورد توجه قرار گیرد و این هدف مهم و غایت مطلوب به کمک مختصات جذاب، پویا و اندیشه‌ورز مدیوم سینما محقق خواهد شد؛ هنری که دوستش می‌داریم و به فرزندانمان نیز منتقل خواهیم کرد.

سازمان سینمایی در دولت سیزدهم با راهبرد دستیابی به سینمای قدرتمند، افق برنامه‌های خود را فراتر از تهران در جغرافیای ایران بزرگ هدف گذاری کرده است، از این رو، المپیاد فیلمسازی باید در مسیر عدالت آموزشی در سطح ملی گام برداشته و زمینه کشف ظرفیت‌های مغفول و استعدادهای ناشناخته در همه مناطق را مهیا نماید. شناسایی این استعدادها و راهبری آن‌ها، به سمت قله و افق درخشان آینده از دغدغه‌های اصلی و کارکردهای این رویداد مهم باشد.

فراموش نکنیم در عصر تقابل روایت‌ها و رسانه، مهم‌ترین مأموریت و رویکرد این گونه رویدادهای علمی باید هویت شناسی و بسترسازی برای عرضه آگاهی‌های هدفمند در حوزه تاریخ و هویت و گنجینه‌های ملی باشد، پس لازم است زمینه فعالیت نوجوانان فیلم‌ساز در این عرصه، و آشنایی آنان با صنعت سینما و مهارت‌آموزی همراه با نگاهی متعالی و برگرفته از هویت ملی شکل بگیرد.

طعم شیرین فیلمسازی برای نوجوانان شوق‌انگیز است، این شور شیرین با آموزه‌هایی عجین شود که برآیند آن علاوه بر دانش آموزی و مهارت‌ورزی، معرفت، امید، آگاهی و اخلاق در فیلمسازی باشد؛ چرا که سینمای مبتنی بر معرفت و اخلاق می‌تواند جامعه ساز باشد و ضمن فراروی از چالش‌های فرم و تکنیک، دریچه‌های جدیدی را برای تحکیم هویت ملی، رشد فرهنگ عمومی و تلالو و اعتلای ارزش‌ها و فضائل اخلاقی جامعه بگشاید.

به رسم ادب وظیفه می‌دانم از همراهی و حمایت مسئولان و مدیران استان اصفهان و نیز، از تلاش‌های همکارانم در برگزاری مطلوب این رویداد ارزشمند تشکر و قدردانی کنم.»

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=51613

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.