• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳

اسماعیلی: در وزارت فرهنگ انس ویژه‌ای با رسانه‌ها برقرار است

  • کد خبر : 50450
  • 23 دی 1402 - 15:00
اسماعیلی: در وزارت فرهنگ انس ویژه‌ای با رسانه‌ها برقرار است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در طول سفرهایی که با رئیس جمهور داشتم حدود ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید برای افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه فرهنگ و هنر تخصیص دادیم که بخشی از آن محقق شده و بخشی هم در حال تحقق است.

به گزارش نبض وطن به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی ظهر امروز _شنبه، بیست‌سوم دی_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: حلول ماه رجب را خدمت همه همکارانم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسانه‌های گروهی تبریک عرض می‌کنم؛ از طرفی امروز مقارن با ایام ولادت امام باقر (ع) است که جای تبریک ویژه دارد. امیدوارم خداوند متعال به همه مؤمنان این توفیق را عنایت کند تا از فرصت ماه رجب برای تقرب با درگاه خداوند متعال استفاده کنند.‌

در وزارت فرهنگ انس ویژه‌ای با رسانه‌ها برقرار است

وی افزود: باعث خوشحالی است که امروز در خدمت رسانه‌ها هستم؛ به مناسبت‌های مختلف در جمع‌های اهالی رسانه حضور داشته‌ام چراکه در وزارت فرهنگ انس ویژه‌ای با رسانه‌ها برقرار است.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در این فرصت باید مسیر طی شده توسط این وزارتخانه را مرور و افق پیش رو ترسیم کنم، تصریح کرد: زمانی کارمان را در وزارت فرهنگ شروع کردیم که کرونا فعالیت‌های فرهنگی و هنری را تحت‌الشعاع قرار داده بود، همان زمان خبرنگاری از من پرسیدند اولویت شما در ابتدای کار چیست؟ در پاسخ عرض کردم به قدری کرونا معیشت اهالی فرهنگ و هنر را تهدید کرده است که باید برای این مسأله چاره‌جویی فوری داشته باشیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: سال گذشته بعد از پایان کرونا و موفقیت بزرگی که در مدیریت همه‌گیری به‌وجود آمد (و از بسیاری از کشورهای غربی زودتر از این آفت عبور کردیم) با فتنه فرهنگی مواجه شدیم که بر فعالیت اهل هنر سایه انداخت؛ سال گذشته در این ایام که برای برگزاری رویدادهای مهم آماده می‌شدیم با تهدیدات مهمی مواجه بودیم که فعالیت‌های هنری را مورد هدف قرار داده بود؛ بدخواهان مردم به دنبال خاموشی چراغ فرهنگ و هنر بودند و هستند و خواهند بود که به لطف خدا و همراهی اهالی هنر از این گذرگاه به سلامت و با قوت عبور کردیم.

وی گفت: حوزه فرهنگ و هنر و رسانه دوره پر رونقی را تجربه می‌کند، البته رونق به معنای نادیده گرفتن مشکلات نیست و در وزارت فرهنگ به عنوان اصلی‌ترین تنظیم کننده حکمرانی فرهنگی کشور برنامه‌های مهمی را پیش رو داریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه‌های حمایتی از اهالی فرهنگ و هنر، گفت: قدم‌های بزرگی در این راستا برداشته شده است؛ شهر هنر در حال ساخت است و بیمه اصحاب هنر با قوت به عدد چند برابری در مقایسه با گذشته رسیده است.

اسماعیلی در ادامه گفت: یکی از مهم‌ترین بخش‌های عملکرد وزارت فرهنگ، تلاش برای ارتقای بودجه و زیر ساخت‌ها بوده است؛ ما در حوزه مدیریت فرهنگی شعار اصلیمان را بحث مردمی سازی هنر و عدالت فرهنگی قرار دادیم و برای این کار تلاش کردیم هر آنچه اقتضای این مسئله نیاز دارد، فراهم کنیم.

اختصاص اعتبار ۹ هزار میلیارد تومانی برای افتتاح طرح‌های عمرانی

وی ادامه داد: در طول سفرهایی که با رئیس جمهور داشتم حدود ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید برای افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه فرهنگ و هنر تخصیص دادیم که بخشی از آن محقق شده و بخشی هم در حال تحقق است و در این راستا مهم‌ترین مجموعه‌های فرهنگی هنری را افتتاح کردیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به شهرستان‌ها و استان‌ها نگاه ویژه داریم و در بودجه سال جاری، هزار میلیارد تومان برای ارتقای فرهنگ، هنر، رسانه و فعالیت‌های قرآنی مختلف در استان‌ها تخصیص یافته است؛ بخشی از این پول به اجرای نقشه مهندسی تخصیص پیدا کرده است که در ۱۲ استان این نقشه را با همکاری دبیرخانه شورای عالی فرهنگی و ما بقی آن را در قرارگاه شهید آوینی در معاونت استان‌ها هزینه خواهیم کرد.

اسماعیلی ادامه داد: در حال اجرای نظریه جدید حکمرانی نظام جمهوری اسلامی هستیم؛ دولت از تصدی به دوره تنظیم‌گری قرار گرفته است و این جریان عمومی فرهنگ و هنر، انجمن‌های فرهنگی، جبهه‌های فرهنگی و همه تشکل‌های مردم پایه‌ای هستند که بررسی آن را باید در حوزه فرهنگ انجام دهیم. برای هر استان سرانه گرفته‌ایم و امیدواریم با تخصیص‌هایی که گرفته‌ایم بتوانیم به مسائل رسیدگی کنیم.

وی تاکید کرد: ما خودمان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیت شفاف سازی را برعهده داریم؛ ماده ۱۸ چنین وظیفه‌ای را بر عهده کسی گذاشته است که هر جا تکلیف قانونی نیاز به شفافیت باشد دوستانمان این شفافیت‌سازی را در اختیار خواهند گذاشت و هرکجا که مشکلی بوده، بررسی شود.

گونه‌های مختلف در جشنواره فیلم فجر امسال حضور دارد

وزیر فرهنگ در پاسخ به نقدهای جشنواره فجر تحت نظر حضور بیشتر نهادهای دولتی گفت: امسال بیش از ۱۰۰ فیلم در جشنواره فیلم فجر ثبت‌نام کردند و اسامی‌آن‌ها از سوی هیئت انتخاب اعلام شد؛ گزارشی که از آقای خزاعی داشتم مبنی بر این بود که ارزیابی داوران ما نشانگر یک رشد مخصوص ترکیبی و وجود گونه‌های مختلف بود؛ ما از حوزه‌های سیاسی، طنز، دفاع مقدس، پویانمایی و کودک و نوجوان کارهای فاخری داشتیم که من بایستی از همه اهالی سینما بابت این مشارکت تشکر کنم.

اسماعیلی ادامه داد: از قضا امروز می‌خواهم از یک نقطه قوت جشنواره پیش رو صحبت کنم. بنیاد فارابی که مهم‌ترین نهاد حمایتی در سینما است، امسال هیچ کار مستقلی نداشت و همه کارها مشارکتی بود و بخش عمده‌ای از آن با بخش خصوصی است؛ ۳۳ فیلم ما به بخش داوری راه پیدا کرده و در بخش‌های مهمی هم راه پیدا کرده و این‌ها باعث رونق اقتصاد سینما خواهد شد. ما نیازمند جلب نهادها و بخش‌های مختلف برای رونق اقتصاد سینما هستیم.

وی در ادامه مطرح کرد: ما بیش از ۱۰ کار و تهیه کننده کار اولی در جشنواره فیلم فجر امسال داریم که اتفاق مهمی است. بازیگران و کارگردانان برجسته یک رویش جدید و قابل لمس از حضور عناصر جوان متعهد و مختصر در حوزه سینما داریم که ان‌شاءالله تحولات مهمی را در آینده رقم خواهد زد.

تصویب سند موسیقی بعد از ۴۵ سال

رئیس شورای هنر افزود: سند موسیقی بعد از ۴۵ سال به تصویب نهایی رسیده و آماده ابلاغ است که به واسطه این سند بسیاری از نقاط ابهام برانگیز اصلاح شده است.

اسماعیلی درباره بودجه سینمایی ۴۰۰ میلیارد تومانی گفت: این عدد قابل قبول نیست؛ در شرایط فعلی به دلیل حمایت بخش‌های مختلف شاهد رونق ساخت فیلم هستیم. در بودجه سال آینده پیشنهادی را منطبق بر مطالبات و برنامه‌های پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه مطرح کردیم.

وی در پاسخ به خبرنگار آناتولی ترکیه گفت: ترکیه یکی از کشورهای مهم ما در منطقه است، در دوره اخیر همکاری‌های بسیار خوبی را در حوزه هنری و رسانه‌ای بین دو کشور در جریان است. ایران و ترکیه دارای حوزه فرهنگی و تمدنی مشترکی هستند؛ جغرافیای ایران فرهنگی به قدری گسترده است که تعدادی از کشورها با ما در این میراث مشترک سهیم هستند. اخیراً اثری در حال آماده شدن برای نمایش است که محصول مشترک دو کشور به‌شمار می‌رود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اکران فیلم‌ها افزود: شورایی وجود دارد که در مورد نمایش فیلم‌ها در آنجا تصمیم گیری می‌شود. باید در نظر داشت با اتفاقی عجیب کارمان در وزارت فرهنگ را شروع کردیم چراکه تعداد زیادی از فیلم‌ها پشت در نمایش مانده بود. تمام تلاشمان این است که بتوانیم شرایط را به حالت عادی برگردانیم. از طرفی صرف اینکه فیلمی توسط بنیاد فارابی ساخته شده باشد دلیل نمی‌شود از امتیاز خاصی برای نمایش بهره ببرد.

به تصمیمات افراد داور در هیأت انتخاب احترام می‌گذارم

اسماعیلی درباره فیلم‌های مختلف جشنواره فجر گفت: ما داوران مجرب، شایسته و با صلاحیت علمی داریم. ما با تعداد بسیار زیادی کار خوب مواجه بودیم و همکاران ما ۳۳ کار انتخاب کردند؛ ما حرف‌های حاشیه نداشته‌ایم و خوشحالم که با کم‌ترین حاشیه همراه هستیم و تنها جمله‌ای که می‌توانم بگویم این است که به تصمیمات افراد داور در هیئت انتخاب احترام می‌گذارم.

وی در ادامه در پاسخ به معضل بودجه جشنواره موسیقی و نیاز این جشنواره در بخش بین‌الملل به بودجه ۱۰ میلیاردی عنوان کرد: ما در سال گذشته چند برابر بخش‌های مختلف افزایش بودجه داشتیم؛ درباره بخش بین‌الملل این جشنواره خبرش را ندارم اما اگر نیاز هست آقای سالاری و اسلامی به آن رسیدگی کنند و درباره جشنواره موسیقی دبیر این رویداد صحبت خواهد کرد.

اسماعیلی درباره خبر حضور یک میلیون مخاطب موسیقی در یک ماه گفت: در نوروز ۱۴۰۱ آماری داشتیم که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر در اجراهای صحنه‌ای کشورهای پیرامون ما که توسط خوانندگان ایرانی بود شرکت کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ از بهمن ماه که جشنواره موسیقی برگزار شد و از اوایل اسفند تا نیمه ماه مبارک رمضان عدد حضور اجراها نزدیک یا بیش از یک میلیون بود؛ رقم دقیق این آمار وجود دارد. در معاونت هنری به اجراهای بالای هزار، مجوز می‌دهیم و رقم پایین‌تر از آن‌ها در استان‌ها مجوز می‌گیرند. ارقام در این جزوه شفاف است زیرا سامانه و تهیه کننده وجود دارد و میزان استقبال مردم مشخص است. آن رقم اعلام شده شبهه‌ای بود که همکارانم صوت آن را پخش کردند.

وی تاکید کرد: ما در جمهوری اسلامی ایران در موضوع ایرانیان خارج از کشور کاملاً فضای مساعدی برای بازگشت همه کسانی که دلشان برای ایران و ایرانی می‌تپ داریم و ایران خاک خودشان است و حقی نیست که ما به آن‌ها بدهیم، چون زندگی در ایران حقشان است و هر شهروند محترم است، ایران خانه آن‌هاست و حقی نیست که ما آن را سلب کنیم و هر کسی می‌تواند هر زمان به کشور خودش برگردد.

وزیر فرهنگ یادآور شد: در بحث بازگشت ایرانیان خارج از کشور هیچ هنرمندی نبود که در این مدت درخواست کند و شرایط را برایش فراهم نکنیم؛ البته هنرمندی بود که ۴۰ سال خارج از کشور بود و اجازه اجرا نداشت که ما در این دولت اجازه اجرا دادیم. حتی ایشان از ما تقدیری هم آماده کردند که اعلام کردم منتشر نشود زیرا کار ما تبلیغات نیست. ما نسبت به اهالی فرهنگ و هنر و رسانه متعهد هستیم و اگر یک شهروند ایرانی هر زمان که اراده کند، ایران کشور و خاکش است و ما به عنوان مسئول، خادم هر ایرانی داخل و خارج از کشور هستیم.

به‌دنبال عادی سازی تعاملات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای بین ایران و افغانستان هستیم

اسماعیلی در پاسخ به خبرنگار صدای افغان درباره فعالیت افغانستانی‌ها در سینمای ایران، با بیان اینکه به دنبال عادی سازی تعاملات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای بین دو کشور هستیم، تصریح کرد: ما و افغانستان دو کشور با اشتراکات تاریخی بسیار هستیم و مرزهای سیاسی نمی‌تواند بین اهالی فرهنگ فاصله بیندازد؛ هنرمندان افغانستانی مثل ایرانی‌ها در فعالیت هنری کاملاً مورد حمایت ما هستند البته باید در نظر داشته باشیم همکاری‌های رسانه‌ای آغاز شده است.

وزیر فرهنگ درباره تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر تصریح کرد: براساس قانون حوزه تنظیم‌گری فرهنگی به صورت روشن در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و به لحاظ قانونی حکمرانی فرهنگی را برعهده داریم؛ انتشار فراگیر ابهاماتی در حوزه تنظیم‌گری این بخش به وجود آورده و اگر وزارت فرهنگ می‌توانست متناسب با فناوری‌های نوین وظیفه نظارتی خودش را به درستی پیش بینی کند امروز با چنین ابهامی مواجه نبودیم.

اسماعیلی افزود: در شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس یکی از مصوباتی که تصریح شده، وزارت فرهنگ همه وظایفی را که در حوزه حقیقی بر دوشش گذاشته شده است در حوزه مجازی نیز برعهده دارد؛ در حوزه مجموعه‌های نمایشی مصوبه شورا این است که دبیرخانه در صداوسیما باشد و وزیر فرهنگ نمایندگانی را در صدور مجوز ساخت و نمایش داشته باشد؛ درحال حاضر مجموعه‌ای از نهادها در حال تنظیم آئین نامه‌ای هستند که امیدواریم به زودی حل شود.‌

در نمایش خانگی به شدت نگران نمایش خشونت و ارتباطات خانوادگی هستم

وی درباره شکاف‌های ایجاد شده تولید آثار هنری مانند فیلم افزود: متأسفانه این فاصله و شکافی که در این چند سال ایجاد شده به نقطه خوبی نرسیده است. ضمن اینکه حضور نمایش خانگی را برای اقتصاد و فرهنگ خوب می‌دانم اما به شدت نگران نمایش خشونت، ارتباطات خانوادگی و نظایر آن هستم که امیدواریم برنامه سازان و متولیان این نگرانی‌ها را بر طرف کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به نقد یکی از خبرنگاران حاضر در جمع گفت: من یک معلم دانشگاه هستم که متعلق به هیچ جناح سیاسی نیستم و بلد نیستم مبهم صحبت کنم. سابقه من مشخص است و من بیش از ۱۵ سال در دانشگاه هستم و رابطه من با دانشجوهایم مشخص است و تلاش می‌کنم صراحت، شفافیت و صداقت در صحبت‌هایم مشخص باشد.

در حوزه تنظیم‌گری و کار نظارتی در مرز قانون پیش می‌رویم

اسماعیلی در ادامه درباره شرایط موجود موسیقی و خانه سینما عنوان کرد: دو سال و نیم گذشته است اما شرایط موسیقی چطور است؟ در مورد خانه سینما رویه ما قانونی است و ما با دوستانمان جلساتی داشتیم که مسائل حقوقی خودشان را حل کنند؛ هر زمان مدیران خانه سینما نیاز داشتند با من صحبت کنند من درخدمتشان بودم. ما در وزارت فرهنگ در بحث تنظیم‌گری و کار نظارتی خود تلاش می‌کنیم در مرز قانون پیش برویم.

وی گفت: می‌دانید بخشی از افراد سال گذشته دچار مشکل شدند که ما آن‌ها را برطرف کردیم، ما در وزارت فرهنگ خود را پشتیبان همه اصحاب فرهنگ و رسانه می‌دانیم و در این راستا فیلمی داشتیم که دارای اشکالاتی بود و پس از یک سال اشکالات آن برطرف شد و سپس به نمایش در آمد.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: فعالیت وزارت فرهنگ را در دوره‌های مختلف بررسی کنید، همه دوستان ما در وزارت فرهنگ اصحاب همین حوزه هستند. من با کسانی همکاری می‌کنم که سلیقه مشترک با من داشته باشند و می‌خواهیم یک گروه همراه باشیم که کار را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه با افتخار خوشحالم که در خدمت اصحاب هنر هستم؛ در حوزه رفع مشکلات هیچ خط قرمزی نداریم و فقط حمایت همه جانبه از اهالی رسانه را در نظر داریم، گفت: حمایت از موسیقی نواحی و محلی را دستور کار قرار داریم؛ جشنواره موسیقی نواحی را در شب‌های گذشته برقرار کردیم از طرفی در سالن‌های وزارت فرهنگ نگاه حمایتی به این اجراها در دستور کار است.

تعداد فیلم‌های اجتماعی در جشنواره امسال قابل توجه است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره کمرنگ بودن موضوع اجتماعی در جشنواره فیلم فجر گفت: براساس گزارشات تعداد این فیلم‌ها قابل توجه است.

اسماعیلی درباره خودکفایی کاغذ تاکید کرد: زمانی که کارمان را در وزارت فرهنگ شروع کردیم تولید کاغذ تحریر در کشور پنج هزار تن بود براساس پی‌گیری‌ها امسال فقط در کارخانه چوب و کاغذ مازندران ۴۵ هزار تن کاغذ برای چاپ کتب درسی تولید می‌شود و ماهیانه هزار تن به ناشران کاغذ ایرانی داده می‌شود.

وی افزود: باید به سمت خودکفایی برای کاغذ فرهنگی و تحریر پیش برویم و در عین حال به صادرات هم فکر می‌کنیم. مشکلات کارخانه شوشتر هم با استفاده از برخی تسهیلات انشا الله حل خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه درباره تولیدات نمایش خانگی گفت: تولیدات نمایش خانگی ما با قوت درحال کار است و میزان کاری که صورت می‌گیرد ثبات وضعیت را نشان می‌دهد.

محل برگزاری جشنواره فیلم به‌زودی اعلام می‌شود

وی درباره مکان برگزاری جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: تلاش می‌کنیم بهترین مکان انتخاب شود و تا یکی دو روز آینده مکان برگزاری جشنواره فیلم فجر اعلام خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره فیلم‌سازی با هوش مصنوعی یادآور شد: این موضوع با حساسیت دنبال می‌شود و درحال تحقیق هستیم. نشست‌های علمی درحال برگزاری است و کار را در بخش‌های مختلف به صورت عملیاتی دنبال خواهیم کرد.

اسماعیلی در ادامه درباره دغدغه زبان فارسی بیان کرد: کارهای بسیار خوبی درباره زبان فارسی صورت گرفته است. جشن تغییر نام از مجموعه‌های تجاری و تغییر کلمات انگلیسی به فارسی را خواهیم داشت که در شهرها و اقصی نقاط کشور ابلاغ شده تا بررسی شود. موضوع صیانت و گسترش زبان فارسی از موضوعات مهم ما در وزارت فرهنگ وزارت و ارشاد اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: اخیراً یک مشاور از اهل سنت انتخاب کرده‌ام. ما حوزه کردستان را یک حوزه تمدنی مشترک می‌دانیم و امید است بتوانیم برنامه‌های خوب مشترکی را در ایام پیش رو داشته باشیم.

شرایط حج تمتع در سال آینده بهتر از امسال خواهد بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: بیش از پنج میلیون نفر برای اعزام به حج عمره ثبت نام کرده بودند که باید این مسئله را در نظر داشت؛ اقداماتی را که باید سازمان حج انجام می‌داد اعم از رزرو هتل‌ها و … عملی شده است و به تعویق افتادن پروازها به دلیل اختلاف فنی بود که در راستای حل آن مرتباً با وزیران امور خارجه و راه و شهرسازی در ارتباط هستم.

اسماعیلی گفت: بر اساس قراردادهایی که با طرف مقابل وضع شده است، شرایط حج تمتع در سال آینده بهتر از امسال خواهد بود منتظر هستیم مسأله فعلی هم سریع‌تر حل شود.

مسئول رسانه‌ها موظف هستند خبرنگاران را بیمه کنند

وی درباره صندوق هنر و هنر کارت نیز خاطرنشان کرد: تعداد خبرنگاران تحت پوشش صندوق هنر چند برابر شده است مدیران مسئول رسانه‌ها نیز موظف هستند خبرنگاران را بیمه کنند.

وزیر فرهنگ درباره ساخت سریال‌های قرآنی تصریح کرد: در بنیاد فارابی چند کار در این حوزه شروع شده است و امیدوارم در ماه‌های آینده کارهای تولیدی به اتمام برسد چرا که کارهای پیش تولید خوبی در این زمینه آغاز شده است.

اسماعیلی افزود: میزان استقبال تولید کنندگان و تهیه کنندگان خارجی در جشنواره فیلم فجر بالا بود و عدد حضور کشورها تقریباً یک جغرافیای خوبی دارد که کارهای برجسته‌ای آمده است.

تلاشمان این است که شفافیت را در وزارتخانه به اجرا درآوریم

وی درباره شفافیت سازی گفت: دولت سامانه‌های متعددی را راه اندازی کرده است و در حوزه رسانه‌ها شفاف‌ترین سامانه‌ها را در معاونت رسانه‌ای و تبلیغاتی داریم که در بخش‌های دیگر هم به همین نحو است؛ اطلاعات آثاری که مربوط به مجموعه ما است شفاف است؛ بنای ما بر شفافیت‌های کامل است و تلاشمان این است که آن را در وزارت خانه به اجرا درآوریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: قانون خط قرمز ما است و شما مشاهده کردید که ما مرتباً قانون را بررسی کردیم. هر فرد موظف است که در چارچوب قانون موارد را رعایت کند. تلاش ما این است که همه اصحاب فرهنگ و هنر زمینه مناسبی برای فعالیت‌هایشان برقرار شود.

مقدمات زنگ سینما در مدارس در حال انجام است

وزیر فرهنگ تاکید کرد: یکی از مصوبات شورای عالی سینما قرار دادن زنگ سینما در مدارس بود که مقدمات آن درحال آماده سازی است؛ بحث تجهیز مدارس آموزش پرورش برای اکران فیلم مطرح شده است که امیدوارم اتفاقات خوبی بیفتد.

اسماعیلی درباره سند موسیقی افزود: همیشه ممکن است قانون باشد و یک جایی اجرای نادرست اتفاق افتد اما ما در سند موسیقی تلاش کردیم مطابق برنامه و قانون مصوب شود و می‌دانید که ما خودمان را مجری صد در صد قانون و مجری هنرمندان می‌دانیم. و ایجاد سلیقه گرایی را قرار نخواهیم داد.

وی درباره برنامه‌های بازگشت به نهضت مساجد خاطرنشان کرد: ما در حوزه مساجد برنامه محوری بازگشت نهضت به مساجد را داشتیم و همکارانم برنامه‌های خوبی در این زمینه دارند که همه معاونت‌ها با هم در ارتباط‌اند؛ ما معتقدیم استعدادهای خوبی در این زمینه است و با اراده قوی می‌توانیم شاهد بروز و ظهور آن‌ها باشیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=50450

برچسب ها

نوشته های مشابه

29آبان
نشان ایران‌ فرهنگ به کالاهای فرهنگی داده می‌شود
02مرداد
ثبت‌نام ۶۵ هزار نفر در «آموزش هنر برای همه»
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

ثبت‌نام ۶۵ هزار نفر در «آموزش هنر برای همه»

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.