به گزارش نبض وطن، حجت الاسلام محسن مفید، امروز _چهارشنبه بیستونهم آذر_ در جلسه مشترک هیأتهای اجرایی و نظارت با بیان اینکه نظام استکباری همواره از بدو انقلاب در تقابل با نظام اسلامی بوده است، اظهار کرد: این تقابل زمانی به شکل نظامی بود که هشت سال دفاع مقدس را رقم زد.
وی با بیان اینکه در عرصههای اقتصادی و فرهنگی هم تقابلهای بسیاری از سوی دشمنان شاهد بوده و هستیم که فراز و فرودهای بسیاری دارد، گفت: یکی دیگر از عرصههای مهم تقابل دشمنان عرصه انتخابات است که همه ظرفیتهای خود را در این میدان به کار گرفتهاند.
مسئول دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال جاری گفت: سنگر انتخابات اهمیت بالایی دارد و تمام مجریان و ناظران باید به اهمیت این سنگر و الزامات حضور در آن واقف بوده و اهداف و توطئههای دشمنان در این عرصه را به خوبی درک کنند.
وی با بیان اینکه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی شاخصها و ملاکهایی دارد، گفت: اولین شاخص و مهمترین آن رعایت و عمل به «مُر قانون» است. مُر قانون یعنی اینکه تفسیر و افراط و تفریط نباید داشته باشیم و باید هر آنچه در قانون آمده ملاک عمل قرار گیرد.
مفید تاکید کرد: هرچه قانونمداری در جریان برگزاری انتخابات افزایش یابد، اعتماد سازی بیشتر شده و در پی این اعتماد سازی مشارکت هم افزایش مییابد.
ریال به ریال هزینه کرد داوطلبان را گزارش کنید
وی افزود: شاخص بعدی نظارت قانونی بر انتخابات است و مجری این نظارت شورای نگهبان است و ما در اجرای این وظیفه خطیر به دنبال مچگیری نیستیم.
مدیر دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه گفت: اگر قرار باشد انتخاباتی در شأن و طراز انقلاب اسلامی برگزار شود در شأن ما نیست که به دنبال مچگیری باشیم. هدف ما همراهی، هماهنگی و دستگیری از مجریان انتخابات و سبک کردن بار سنگین انتخابات بر دوش آنها است.
وی افزود: اگر در جریان انتخابات ورود کرده و تذکر میدهیم این امر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر نسبت به برادران و هم سنگران خود در هیأتهای اجرایی است و در تلاش هستیم که اصل امانتداری و سلامت انتخابات دقیق اجرا شود. بنابراین اگر این تذکرات درست بود که انتظار داریم آن را پذیرفته و روند اصلاح شود و اگر تذکر اشتباهی صورت گرفته انتظار داریم توضیحات دقیق داده شود که تلقیهای اشتباه از بین رفته و اصلاح شود.
مفید با اشاره به تصویب قانون شفافیت مالی داوطلبان نمایندگی مجلس گفت: همه مجریان و دست اندر کاران انتخابات باید این قانون را دقیق مطالعه کرده و رصد دقیقی در این زمینه داشته باشند.
وی افزود: توقع و انتظار ما از فرمانداران و هیأتهای اجرایی این است که در همین شروع اجرای این قانون محکم گام بردارند تا اجرای آن در دورههای بعدی انتخابات هم با جدیت ادامه یابد.
مدیر دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه گفت: بنابراین انتظار و توقع ما این است که ریال به ریال هزینه تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس گزارش شود و خارج از حسابی که داوطلبان اعلام کردهاند هزینهای صورت نگیرد و گزارش این موارد باید شفاف ارائه شود.
جلوی تجمعات در اطراف شعب گرفته شود
وی گفت: نکته مهم بعدی بحث تبلیغات و جرایم و تخلفات است و همه باید بدانند که شأن و فضای تبلیغات انتخابات در کشور اسلامی جایی نیست که آلوده به بی اخلاقیها و بداخلاقیها شود، بنابراین تهمت، دروغ، افترا، وارد شدن به حریم خصوصی زندگی رقبا، چنگ انداختن به وجهه رقیب و … نباید در تبلیغات انتخابات جایی داشته باشد.
مفید گفت: دادن وعدههای دروغین و فراقانونی هم در شأن انتخابات نیست و داوطلبان باید تنها در زمینه برنامههایشان با هم رقابت کنند.
وی گفت: انتظار از هیأتهای اجرایی و نظارتی این است که با هیچکس تعارف نکرده و اگر تخلفی بود گزارش کنند.
مدیر دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه افزود: در انتخابات دوره گذشته مواردی مانند تأخیر در شروع انتخابات، کمبود تعرفه رأی و … پیش آمد که انتظار داریم این مشکلات در انتخابات امسال تکرار نشود.
وی گفت: همچنین تجمعهای ۵۰ تا ۲۰۰ نفره را بعگاهی ضاً در کنار برخی شعب شاهد بودیم که هرچند تخلف و ارتکاب جرم و خرید و فروش رأی در آنها محرز نشد، اما همین وجود تجمع شائبه برانگیز است و سلامت انتخابات را در اذهان عمومی زیر سوال میبرد و باید مانع آن شد.
مفید در پایان از همه مسئولین و دست اندر کاران انتخابات خواست در زمینه خدمات نظام و انقلاب و دستاوردهای سفر رهبری و هیأت دولت جهاد تبیین داشته و اگر کاستیها و مشکلاتی هست ریشه و عوامل آن را برای مردم به درستی شرح دهند و انجام این کار را عاملی در جهت افزایش مشارکت بیش از پیش مردم در انتخابات عنوان کرد.