• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳

ضیایی: اصفهان جزو چهار استان اول تولید نان و آرد با کیفیت در کشور است

  • کد خبر : 46711
  • 28 آذر 1402 - 14:00
ضیایی: اصفهان جزو چهار استان اول تولید نان و آرد با کیفیت در کشور است
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت:اصفهان جز چهار استان اول تولید نان و آرد با کیفیت در کشور است و با وجود آموزش‌ها و کیفیت آرد امکان تقویت کیفیت آن وجود دارد.

محسن ضیایی در گفت‌گو با خبرنگار نبض وطن، به تولید نان و توجه به کیفیت این محصول اشاره و اظهار کرد: ماهانه بیش از ۳۲ هزار تن آرد در بین چهار هزار و ۸۰۰ واحد صنفی نانوایی و پخت نان فانتزی توزیع می‌شود.

وی با اشاره به کیفیت نان تولیدی در این استان افزود: اصفهان جز چهار استان اول تولید نان و آرد با کیفیت در کشور است و با وجود آموزش‌ها و کیفیت آرد امکان تقویت کیفیت آن وجود دارد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان با بیان اینکه امسال علاوه بر میزان تولید گندم استان، ۳۰۰ هزار تن دیگر از این محصول از دیگر مناطق ایران و کشورهای خارجی خریداری شده، تصریح کرد: این خرید برای نانوایی‌ها و کارخانه‌های تولید بیسکویت، ماکارونی و محصولاتی از این قبیل بوده تا با مشکل تأمین ماده اولیه روبرو نشوند.

وی اضافه کرد: راهبرد مدیریت اقتصادی اصفهان در تأمین مایحتاج اولیه بوده که با خرید این مواد و دیگر مواد غذایی به رفع نیاز استان کمک کرده است.

ضیایی به خرید تضمینی بعضی از محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش کشت و ایجاد انگیزه‌های تشویقی، خرید تضمینی امسال در مقایسه با سال قبل رشد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته که گندم یکی از اصلی ترین این محصولات به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه در تامین سهمیه آرد نانوایی‌ها هیچ‌گونه کمبودی در سطح استان وجود ندارد، ادامه داد: با توجه به تدابیر اتخاذ شده به هر میزان که آرد مصرف شود و طبق سهمیه‌ها و سامانه‌هایی که تعریف‌شده آرد نانوایی‌ها تأمین خواهد شد و از این بابت مردم نباید هیچ‌گونه نگرانی داشته باشند.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان عنوان کرد: با توجه به نصب دستگاه‌های کارتخوان هوشمند در نانوایی‌ها نیاز است آموزش‌های لازم به نانوایی‌ها ارائه شود و باید به این نکته نیز توجه داشت که سهمیه‌ی آرد نانواین به‌هیچ‌وجه کم نشده بلکه سهمیه‌ها هدفمند شده‌اند و براساس سامانه‌ نانینو و به‌طور مرتب کنترل و اصلاحات مورد نیاز انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بدلیل مهاجرپذیر بودن شهرستان لنجان و همچنین حضور گردشگران در فصول مختلف سال در این شهرتان، اختیارات لازم به کارگروه آرد و نان داده شد تا کارگروه آرد و نان بتواند درخصوص سهیمه‌ها تصمیم‌گیری لازم را داشته باشد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=46711

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.