• امروز : سه شنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۳

پیگیری ویژه پرونده مرگ نوزاد شش ماهه توسط وزارت بهداشت

  • کد خبر : 44223
  • 11 آذر 1402 - 12:46
پیگیری ویژه پرونده مرگ نوزاد شش ماهه توسط وزارت بهداشت
مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت به طور ویژه به پرونده مرگ این نوزاد شش ماهه رسیدگی می‌کند و ویدیوهای ضبط شده بیمارستان در حال بررسی است.

به گزارش نبض وطن، علیرضا رحیم‌نیا، مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت اظهار کرد: علت اصلی مرگ نوزاد شش ماهه را پزشکی قانونی اعلام خواهد کرد و در صورتی که قصوری رخ داده باشد، برخورد خواهد شد.

وی افزود: نوزاد در بازه زمانی کمتر از یک ساعت پس از مراجعه به بیمارستان فوت کرده است، باید توجه داشت که این نوزاد دچار خونریزی ریوی شده که در نوزادان کشنده است.

مدیرکل بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت به طور ویژه به پرونده مرگ این نوزاد شش ماهه رسیدگی می‌کند و ویدئوهای ضبط شده بیمارستان هم در حال بررسی است.

وی ادامه داد: شماری از کارکنان بیمارستان در محوطه تجمع کرده بودند، اما کادر اورژانس جزو این تجمع نبودند و در حال رسیدگی به کودکان در بخش اورژانس بودند.

رحیم نیا تصریح کرد: در صورتی که قصوری رخ داده باشد، از تعلیق موقت تا اخراج در انتظار مقصران خواهد خواهد بود، همچنین مقصران به مراجع قضائی معرفی و به پرونده آن‌ها رسیدگی خواهد شد.

جزئیات علت مرگ نوزاد ۶ ماهه در بیمارستان کودکان مفید

شمس‌الله نوری‌پور رئیس بیمارستان مفید کودکان تهران درباره جزئیات علت مرگ نوزاد شش ماهه در این بیمارستان اظهار کرد: این نوزاد شب قبل از مراجعه به بیمارستان کودکان مفید، به دلیل استفراغ و بی‌قراری به یک مرکز درمانی سرپایی مراجعه داشته و داروهای ضدتهوع دریافت کرده و تحت درمان سرپایی قرار گرفته است.

وی افزود: این نوزاد دختر شش ماهه ساعت ۷:۲۵ صبح به اورژانس بیمارستان کودکان مفید مراجعه می‌کند و ۳۰ دقیقه بعد ویزیت می‌شود، در ابتدا سطح تریاژ نوزاد چهار بوده، وضعیت وخیمی نداشته و وضعیت او در حد بیماران سرپایی بوده است.

رئیس بیمارستان مفید کودکان تهران گفت: ۳۰ دقیقه بعد از بستری اقدامات درمانی انجام شده است و نوزاد در حین دریافت بخور تنفسی به دلیل تندی تنفس، دچار خونریزی ریوی شده و بعد ایست قلبی کرده است، با وجود اینکه ۳۰ دقیقه احیای قلبی ریوی انجام شده، اما نوزاد جان خود را از دست داده است.

وی ادامه داد: خونریزی ریوی که در کودکان کشنده است، می‌تواند در فصول سرد سال بر اثر آنفلوآنزای شدید رخ دهد، علت مرگ را پزشکی قانونی اعلام خواهد کرد و کادر درمان بیمارستان مفید برای توضیح درباره اقدامات صورت گرفته احضار شدند و ضابطان قضائی در حال بررسی پرونده بیمار هستند.

صحبت‌های پدر النا

پدر النا، دختر شش ماهه درباره این اتفاق به یکی از رسانه‌ها گفت: بعد از بی‌قراری‌های چند روزه النا با همسرم تصمیم گرفتیم تا او را به بیمارستان مفید ببریم، اما بعد از چندین دقیقه که در بیمارستان بودیم، دیدیم اینجا اعتراض شده و کارکنان بیمارستان به دلیل عقب افتادن حقوقشان دست از کار کشیده‌اند و به همین دلیل هیچکدام از مسئولان اورژانس دخترمان را تا چند دقیقه پذیرش نکردند.

او افزود: من با حالتی متعجب و عصبانی به سراغ پرسنل اورژانس رفتم و از آنها خواستم که به دخترم النا رسیدگی کنند و بارها به آنها گفتم حال دخترم خوب نیست، اما هیچ‌کدام اهمیتی ندادند و همچنان در حال اعتراض بودند تا وقتی که خانمم از فریادهای زیادی که برای کمک خواستن زده بود ضعف کرد روی زمین افتاد، خانمی که کنار نشسته بود سریع دخترم را گرفت و برای او تنفس مصنوعی گذاشت و من هم شروع به فریاد زدن و کمک خواستن کردم.

پدر النا ادامه داد: در همین لحظه دو نفر از دکترهایی که داخل حیاط بیمارستان در حال اعتراض بودند متوجه ما شدند به اورژانس آمدند و النا را از من گرفتند، دستگاه اکسیژن را به او وصل کردند، اما خودم با چشمان خودم دیدم دخترم نفسش به شماره افتاده است، وقتی با آنها بحث می‌کردم که چرا دیر به فریاد ما رسیده‌اند آنها در جواب به من گفتند خدا را شکر کن ما به تو لطف کرده‌ایم که اعتراضمان را رها کردیم و به کمک دختر شما آمدیم.

او اضافه کرد: بعد از چند دقیقه نفس‌های النا به شماره افتاد و در بغل خودم جان داد و هیچ کاری از دست کسی بر نیامد، از زمان ورود ما به بیمارستان تا لحظه مرگ بچه‌ام فقط دو ساعت گذشت و همین دو ساعت نبود پزشک و کادر درمان جان دخترم را از ما گرفت و باعث مرگ او شد.

پس از اعلام فوت این کودک، مقام قضائی در دادسرای تهران در جریان موضوع قرار گرفت و پس از انجام تحقیقات قضائی اولیه و تشکیل پرونده، رئیس اورژانس، دو سوپروایزر و یک سرپرستار بیمارستان بازداشت شدند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=44223

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.