به گزارش خبرنگار نبض وطن، احمد فتحی معرفی جاذبهها و مواریث فرهنگی را راهکاری مناسب برای توسعه صنعت گردشگری دانست و اظهار کرد: علاقه مردم به سفر و تماشای زیباییهای طبیعی، جلوههای فرهنگی قومیتها، جاذبههای اجتماعی، نمادهای تاریخی و … باعث شده شاهد سیر صعودی سفر به شهرها و روستاهای ایران باشیم.
وی افزود: کشورهای مختلف با آگاهی از درآمد سرشار صنعت گردشگری نگاه ویژهای برای گسترش این بخش از اقتصاد قائل هستند و آن را به عنوان یک رکن بسیار مهم ارزیابی میکنند تا با بهرهمندی از درآمدهای مطمئن آن به روند توسعه اقتصادی خود سرعت و شتاب بیشتری ببخشند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان لنجان تصریح کرد: شهرستان لنجان از میراث غنی فرهنگی و تاریخی، شرایط اقلیمی متنوع و جذاب و همچنین مردم خونگرم و مهمان نواز برخوردار است و این مهم گواه پشتوانه و دارا بودن زمینههای لازم برای توسعه گردشگری در این منطقه است.
وی ادامه داد: معرفی ظرفیتهای فرهنگی و گردشگری افق روشنی را برای رشد و تحولات مثبت پیش روی حوزههای سهگانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ترسیم کرده و یکی از روشهای معرفی اینگونه ظرفیتها حضور در نمایشگاههای بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری است.
فتحی با اشاره به دستاوردهای شهرستان لنجان در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری اصفهان گفت: بر اساس نظرسنجیهای صورت گرفته و گزارشهای ارائه شده حضور شهرستان لنجان در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری اصفهان بسیار مؤثر و قوی بود اما امروز وقت آن است تا ضمن بررسی ابعاد مختلف این رویداد و شناسایی نقاط ضعف و قوت، برنامهریزی منسجمتری برای برگزاری برنامههای مشابه آتی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه آمار کمّی حضور شهرستان لنجان در این نمایشگاه قابل توجه بود، اضافه کرد: حضور پنج شهرداری شهرستان لنجان از جمله شهرداری زرین شهر، چرمهین، باغبادران، چمگردان و فولادشهر در بین ۳۰ شهرداری شرکت کننده در این نمایشگاه بسیار شاخص بود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان لنجان تصریح کرد: حضور سه سیاه چادر اقوام از اقوام بختیاری فولادشهر در بین سیاه چادرهای حاضر در نمایشگاه مذکور نیز قابل توجه بود، همچنین معرفی پتانسیلها و فرصتهای سرمایهگذاری شهرهای شهرستان لنجان در بخش گردشگری به خوبی از سوی شهرداریها انجام گرفت.
وی یادآور شد: رونمایی از تمبر اختصاصی ثبت مهارت تهیه پولک رسی باغبادران که توسط استاندار اصفهان انجام شد نیز زمینهای برای معرفی مواریث فرهنگی ناملموس شهرستان لنجان فراهم کرد از سوی دیگر حضور ۱۵ نفر از هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی سبب شد با استفاده از این فرصت به ارائه دستاوردهای هنری خود بپردازند.
فتحی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده و استمرار همکاری بخشهای دولتی و خصوصی در زمینه شناسایی و معرفی جاذبههای گردشگری و مواریث فرهنگی شهرستان لنجان شاهد رشد صنعت گردشگری این شهرستان و بهرهمندی سرمایه گذاران این حوزه و مردم شهرستان باشیم.