به گزارش خبرنگار نبض وطن، محسن یونسی در آئین تجلیل از آتشنشان شهرداری سده لنجان با بیان اینکه آتش نشانان عزیز جزو محبوبترین افراد نزد مردم هستند، اظهار کرد: هنگام حمله هوایی رژیم بعث عراق به پالایشگاه آبادان، آتش نشانان آبادان و شهرهای دیگر برای اطفای حریق به میدان آمدند و در حین اطفا، دوباره مورد حمله بعثیها قرار گرفتند که منجر به شهادت ۲۴۵ نفر شد.
وی آتشنشانان را ناجیهایی دانست که برای نجات انسانها به آب و آتش میزنند، افزود: طرح تعیین روز آتشنشانی و ایمنی در سال ۱۳۷۹ از طرف ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتشنشانی کشور پیشنهاد و توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با هدف ترویج ایمنی و پیشگیری از حوادث در سطح کشور و یادآوری حماسهآفرینیها و ازخودگذشتگیهای آتشنشانان کشور در عرصه دفاع مقدس تأیید شد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان لنجان با بیان اینکه بحث ایمنی و تابآوری شهر جایگاه ویژهای در مدیریت شهری دارد، تصریح کرد: فعالیت در سازمانهایی مانند آتشنشانی دشواریهای خاص خود را دارد؛ مأموران آتشنشانی با توجه به رسالت مهم خود از جمله خدمترسانی به مردم، در هر زمان و شرایطی باید آماده خدمترسانی به شهروندان باشند و مقدمه این خدمترسانی آمادگی جسمانی، تجهیزات و علم بهروز آنها خواهد بود.
وی با بیان اینکه پایانی برای تأمین تجهیزات در سازمان آتشنشانی وجود ندارد، ادامه داد: منطق حکم میکند آتشنشانیها همواره به مدرنترین تجهیزات روز مجهز بوده و برای ایفای نقش مؤثر، از پرسنلی آماده و ورزیده برخوردار باشد و خوشبختانه این مهم را در آتشنشانی شهر سده لنجان شاهد هستیم و امیدواریم در ادامه مسیر نیز به همت شهردار و اعضا شورای اسلامی شهر شاهد ارتقا تجهیزات آتشنشانی باشیم.
یونسی با بیان اینکه گسترش فرهنگ ایمنی و افزایش میزان آگاهی و ارتقای سطح دانش تخصصی مردم در زمینه مباحث ایمنی باید در رأس اهداف این سازمان باشد، اضافه کرد: یکی از مهمترین راههای پیشگیری از حوادث ارتقای سطح آگاهی شهروندان و افزایش آموزش نکات ایمنی و برگزاری مانورها است و چنانچه مردم با انواع حادثه و نوع برخورد با آنها آشنا شوند کمترین میزان بروز حوادث را شاهد خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه بهویژه خبرگزاریها و خبرنگاران میتوانند در مسیر فرهنگسازی در جامعه و رعایت ایمنی همراه و همگام با مدیریت شهری باشند.