• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
شهردار ورنامخواست:

ارتباط مدیریت شهری و دانشگاه، ارتباطی موثر قلمداد می‌شود

  • کد خبر : 34564
  • 19 شهریور 1402 - 19:32
ارتباط مدیریت شهری و دانشگاه، ارتباطی موثر قلمداد می‌شود
شهردار ورنامخواست گفت: ارائه پیوست پژوهشی در فعالیت‌های مرتبط با مدیریت شهری ثمراتی چون شناسایی درآمدهای پایدار، اصلاح روش‌های انجام کار، افزایش بهره‌وری و توسعه خدمات الکترونیک، طراحی خدمات شهری مبتنی بر نیازهای روز شهر و شهروندان، اجرایی شدن پروژه‌های عمرانی با کیفیت بیشتر، رشد و شكوفايی روز افزون شهر و کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و ... را به همراه دارد.
مهدی رضوی راد در گفت‌گو با خبرنگار نبض وطن، تحول در عرصه‌های مختلف مدیریت شهری را یکی از مطالبات شهروندان دانست و اظهار کرد: تقویت همکاری‌های مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاهیان، توسعه در حوزه‌های مختلف شهری را بر مبنای علمی و به دور از رفتارها و تصمیمات سلیقه‌ای رقم می‌زند از این رو مدیریت شهری ورنامخواست در مسیر ایجاد ارتباط دوسویه بین مدیریت شهری و مراکز دانشگاهی گام برداشته است.
وی با بیان اینکه پیوند میان مدیریت شهری و مراکز دانشگاهی تحول‌آفرین خواهد بود، افزود: افزایش تعاملات میان اساتید مجرب و دانشگاهیان کشور با متخصصان حوزه‌های مختلف شهری فعال در شهرداری و اعضای شوراهای اسلامی شهر می‌تواند در تصمیم‌سازی‌ها و برنامه‌ریزی‌های هدفمند و منسجم کارگشا باشد.
شهردار ورنامخواست با اشاره به ضرورت بکارگیری پژوهش‌های کاربردی در مدیریت شهری، تصریح کرد: ارائه پیوست پژوهشی در فعالیت‌های مرتبط با مدیریت شهری ثمراتی چون شناسایی درآمدهای پایدار، اصلاح روش‌های انجام کار، افزایش بهره‌وری و توسعه خدمات الکترونیک، طراحی خدمات شهری مبتنی بر نیازهای روز شهر و شهروندان، اجرایی شدن پروژه‌های عمرانی با کیفیت بیشتر، رشد و شکوفایی روز افزون شهر و کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و … را به همراه دارد از این رو مقدمات لازم برای همکاری پژوهشی مراکز دانشگاهی در شهرداری ورنامخواست فراهم شده است.
وی یکی کوتاهترین راه‌های رفع مشکلات شهری را اتصال به منابع علمی، پژوهش‌ها و ایده‌های نخبگان و دانشگاهیان دانست و ادامه داد: ما براین باور هستیم امروز زمان آن فرا رسیده تا اندیشکده‌ای برای حل مشکلات شهر ورنامخواست تشکیل شود از این رو طی مدت گذشته جلسات مختلف و بازیدهای میدانی متعددی از مناطق مختلف شهر با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علمی انجام شده و امیدواریم با اجرایی شدن پژوهش‌های صورت گرفته شاهد رفع مشکلات شهری به صورت علمی باشیم.
رضوی راد با بیان اینکه مدیریت شهری بدون پیوند دانشگاه و حوزه اجرا نمی‌تواند بدرستی به نیازهای شهروندان پاسخ دهد، اضافه کرد: رفع بی‌اعتمادی اجتماعی با توسعه فرهنگ شهروندی از دیگر مباحثی است که به دنبال تحقق آن هستیم و یکی از نهادهایی که به‌خوبی می‌تواند در توسعه فرهنگ شهروندی نقش موثری را ایفا کند دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده شاهد شبکه سازی و ارتباط با استاید دانشگاهی، نخبگان شهری، مراکز تحقیقاتی و بهره‌مندی از ظرفیت جامعه دانشگاهی برای هم افزایی علمی در راستای تکمیل زنجیره علم، فناوری و نوآوری‌های شهری باشیم.
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=34564

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.