• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
فرماندار شهرستان لنجان:

تشکل‌های مردمی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ ملی و مذهبی ایران هستند/افزایش ۱۰۳ درصدی جذب اعتبارات اشتغال بانوان

  • کد خبر : 33538
  • 27 مرداد 1402 - 23:12
تشکل‌های مردمی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ ملی و مذهبی ایران هستند/افزایش ۱۰۳ درصدی جذب اعتبارات اشتغال بانوان
فرماندار شهرستان لنجان گفت: بانوان شهرستان لنجان در حوزه اشتغال نقش بسزایی را بر عهده دارند از این رو این آمادگی وجود دارد تا بخشی از بودجه‌ای که در سال ۱۴۰۲ در قالب تبصره ۱۶ در نظر گرفته شده است را به حوزه اشتغال بانوان اختصاص داده تا زمینه فعالیت بیش از پیش زنان موفق شهرستان را فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، حمیدرضا محمدی فشارکی تشکل‌های مردمی را جزو جدایی ناپذیر فرهنگ ملی و مذهبی ایران دانست و اظهار کرد: رشد و توسعه روز افزون جامعه، رابطه تنگاتنگی با اراده و تحرک سازنده عناصر فعال و تشکیل‌دهنده آن جامعه دارد و در این میان تشکل‌های مردم نهاد نقش بسزایی در کسب موفقیت‌ها و مقابله با آسیب‌های اجتماعی دارند.

وی افزود: تشکل‌های مردم نهاد در ایران اسلامی از قدیمی‌ترین نهادهای مردمی به‌شمار می‌آیند که سابقه بسیار زیادی از فعالیت‌های اجتماعی و عام‌المنفعه را در افتخارات خود دارند.

فرماندار شهرستان لنجان تشکل‌های مردم نهاد را به بازوان توانمند جامعه دانست و گفت: یکی از ویژگی‌های مهم تشکل‌های مردمی فعالیت داوطلبانه آنها بوده و به واسطه اینکه از بطن جامعه برآمده‌اند این ظرفیت را دارند که به دلیل ارتباط تنگاتنگ با اقشار مختلف جامعه درک درستی از مشکلات داشته باشند و از ظرفیت‌های محلی نیز برای رفع مشکلات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تشکلات مردمی نقش بسزایی در ارتقا سرمایه‌های اجتماعی و توسعه پایدار دارند، تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد به عنوان زنجیره اتصال دولت و جامعه مدنی با اعتماد و عزم مشترک، شور و نشاط و انگیزه مضاعفی برای حرکت رو به رشد و توسعه پایدار ایران اسلامی می‌آفرینند و بر همین اساس باید به این مجموعه‌ها که خواستگاه اراده جوانانی است که علاقه به فعالیت‌های جمعی هستند توجه ویژه‌ای داشت.

محمدی ادامه داد: تکثر و تعدد تشکل‌های مردمی علاوه بر بالا بردن کیفیت فعالیت آن‌ها باعث طراوت بخشی به جامعه شده و می‌توانند همراه و همیار دولت نیز باشند.

وی با بیان اینکه زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه نقش اساسی در تحول‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دارند، اضافه کرد: اشتغال از جمله مباحث مهم در برنامه‌ریزی‌های هر کشوری است و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت جامعه را زنان تشکیل می‌دهند، با توانمندسازی و آگاه کردن آنها به توانایی‌های خود می‌توان زمینه حضور این قشر مؤثر را در حوزه‌های مختلف فراهم کرد که ثمره آن نیز توسعه پایدار است.

فرماندار شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی جایگاه زنان در عرصه‌های مختلف ارتقا پیدا کرد و توانستند در بسیاری از عرصه‌ها پیشتاز بوده به جایگاه و نقش تاثیرگذارتری در تصمیم گیری‌ها و اداره کشور برسند.

وی با اشاره به برنامه‌های دولت سیزدهم در جهت توانمندسازی زنان برای ورود به بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار، گفت: طی سالیان گذشته به دلیل علاقه بانوان به کمک به اقتصاد ملی و خانواده، در حوزه اشتغال نگاه‌ها به مشاغل خانگی معطوف شده است و یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم نیز به مشاغل خانگی به بانوان اختصاص پیدا کرد.

محمدی افزود: در سامانه مجوزها ۵۱۲ نوع شغل تعریف شده و این تنوع می‌تواند همه سلایق و تخصص‌ها را پوشش دهد و خوشبختانه در شهرستان لنجان بیش از ۵۰ اشتغال خانگی با مسئولیت بانوان ایجاد شده که موفق به اشتغالزایی نیز شده‌اند که اثبات قابلیت زنان در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته شاهد افزایش ۱۰۳ درصدی جذب اعتبارات اشتغال بانوان بودیم، تصریح کرد: بانوان شهرستان لنجان در حوزه اشتغال نقش بسزایی را بر عهده دارند از این رو این آمادگی وجود دارد تا بخشی از بودجه‌ای که در سال ۱۴۰۲ در قالب تبصره ۱۶ در نظر گرفته شده است را به حوزه اشتغال بانوان اختصاص داده تا زمینه فعالیت بیش از پیش زنان موفق شهرستان را فراهم کنیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=33538

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.