• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳

افزایش موارد ابتلاء به تب کریمه کنگو

  • کد خبر : 31792
  • 19 تیر 1402 - 18:00
افزایش موارد ابتلاء به تب کریمه کنگو
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۲۸ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که سه نفر از آن‌ها فوت کردند؛ بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

به گزارش نبض وطن به نقل از صداوسیما، وحید صالحی اظهار کرد: هرچند شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای دو تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) و اجتناب از خوردن جگر خام و نیمه‌پخته قابل کنترل است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود. تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=31792

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.