به گزارش خبرنگار نبض وطن، عباس کرمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نقش اصناف در تاریخ ایران اسلامی اظهار کر: اصناف در دوران جنگ تحمیلی نقش بیبدیلی داشتند و اصناف شهرستان لنجان نیز توانستند نقش خود را در این دوران شکوهمند بهخوبی ایفا کنند و همچون دیگر شهرهای ایران شهدای بسیاری را تقدیم میهن اسلامی کنند.
وی با اشاره به جمع آوری بانک اطلاعاتی خانوادههای ایثارگران اصناف شهرستان لنجان، افزود: بر اساس آمار بهدستآمده، ۳۲۳ خانواده شهید و ایثارگر اصناف شناسایی شدهاند که از این تعداد ۶۷ نفر جانباز، ۹۱ نفر فرزند جانباز، ۳۷ نفر همسر جانباز، ۵۵ نفر برادر شهید، ۵ نفر مادر شهید، ۲۰ نفر خواهر شهید، ۲۹ نفر فرزند شهید و ۱۹ نفر همسر شهید هستند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان تصریح کرد: نصب کتیبه و تمثال مبارک شهدای اصناف هشت سال دفاع مقدس شهرستان لنجان نیز در محوطه اتاق اصناف به مرحله اجرا رسید تا بتوانیم این بزرگواران را به نسل جدید معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه اصناف و بازاریان در عرصههای مختلف در کنار مردم هستند، گفت: اصناف شهرستان لنجان علاوه بر مشارکت در تهیه جهیزیه برای افراد نیازمند در حوزههای دیگر نیز خوش درخشیدهاند در زمان بارش سنگین برف در استان چهارمحال و بختیاری برای کمک به مردم این استان اقدام به تهیه اقلامی از جمله نان گرم و تن ماهی برای ارسال به این منطقه کردند.
کرمی با اشاره به اهمیت تنویر قانون نظام صنفی، ادامه داد: اتاق اصناف شهرستان لنجان در راستای آموزش قوانین نظام صنفی در میدان عمل حضور یافت و در بازه زمانی چهار ماهه پایان سال ۱۴۰۱ با هدف آموزش و تنویر قانون نظام صنفی و جرایم تعزیراتی دو هزار و ۲۶۷ نفر از متصدیان واحدهای صنفی به صورت چهره به چهره تحت آموزش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان مشغول فعالیت هستند، عنوان کرد: طرح ساماندهی واحدهای صنفی و شناسایی اصناف بدون پروانه کسب در شهرستان لنجان کلید خورده است و بر همین اساس از یکم اسفندماه ۱۴۰۱ تاکنون هزار و ۲۱۴ واحد صنفی فاقد پروانه کسب شناسایی و در فرایند صدور پروانه کسب قرار گرفتند تا امکان نظارت بهتر اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی شهرستان بر آنها فراهم شود.
رئیس اتاق اصناف شهرستان لنجان با اشاره به آمار بازرسیهای انجام شده از واحدهای صنفی شهرستان لنجان، اضافه کرد: از یکم اسفندماه ۱۴۰۱ تاکنون در قالب طرح نظارت بر واحدهای صنفی و انجام گشتهای مشترک، بیش از ۷ هزار و ۵۲۳ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که در این میان ۴۴۹ فقره پرونده به ارزش ریالی بیش از ۱۵ میلیارد و ۸۸۲ میلیون ریال تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی با اشاره به دریافت و رسیدگی ۶۵۵ گزارش و شکایت مردمی در یکسال گذشته، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حف ظ سلامت شهروندان، نظارت ویژه بر رستورانهای شهرستان لنجان با همکاری و حمایت همه جانبه دادستان شهرستان لنجان این طرح به مرحله اجرا رسید و در گشتهای مشترک انجام شده با حضور اتاق اصناف، اداره تعزیرات حکومتی شهرستان لنجان، شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان بیش از ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز معدومسازی و با واحدهای متخلف طبق قانون برخورد شد.