• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
رئیس شورای استان اصفهان:

شوراها رکن مهم نقش‌آفرینی در پیشرفت کشور به‌شمار می‌آیند

  • کد خبر : 29740
  • 02 خرداد 1402 - 9:27
شوراها رکن مهم نقش‌آفرینی در پیشرفت کشور به‌شمار می‌آیند
رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: طی یک‌سال گذشته با تکیه بر قانون شوراها، بررسی مشکلات استان در دستور کار قرار گرفت و با ارائه پیشنهادهای مختلف، در مسیر توزیع عادلانه امکانات و منابع و جلب همکاری در تهیه برنامه‌های عمرانی و رفاهی‌استان گام برداشته شد.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، جواد توحیدی‌راد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا مظهر مشارکت مردم در اداره امور هستند، اظهار کرد: اعضا شورای اسلامی استان اصفهان طی یک سال گذشته تلاش کردند با افزایش تعاملات، هماهنگی‌ها و هم‌افزایی با دستگاه‌های مختلف علاوه بر تبیین جایگاه و اهمیت شوراها، نشان دهند این نهاد مردمی می‌تواند با آگاهی از مشکلات شهرها و روستاهای شهرستان‌ها، گره‌گشای بسیاری از مشکلات باشند و مسائل موجود را در سطح استانی و ملی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه ظرفیت بالای شورای استان این امکان را فراهم می‌کند که مشکلات از کوچک‌ترین روستاها تا بزرگترین شهرها به مسئولان امر منتقل شود، افزود: طی یک‌سال گذشته با تکیه بر قانون شوراها، بررسی مشکلات استان در دستور کار قرار گرفت و با ارائه پیشنهادهای مختلف، در مسیر توزیع عادلانه امکانات و منابع و جلب همکاری در تهیه برنامه‌های عمرانی و رفاهی‌استان گام برداشته شد.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: نظارت بر حسن اجرای تصمیم‌های شورای عالی استان‌ها در استان اصفهان، ایجاد ارتباط و هماهنگی میان شوراهای شهرستان با هدف حسن انجام وظایف و حل و فصل اختلافات شوراهای سطح استان در مواردی که‌قابل پیگیری قضائی نبود، از دیگر اقدامات صورت گرفته به‌شمار می‌آید.

وی ادامه داد: شورای اسلامی استان اصفهان تلاش کرده است ضمن همکاری با شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در راستای نظارت بر حسن اجرای طرح‌های عمرانی استانی و ملی، پیشنهادات کارشناسی شده را در راستای بهبود امور ارائه کند.

توحیدی‌راد با بیان اینکه شورای اسلامی استان‌ها وظایف مهمی را بر عهده دارند، اضافه کرد: این شورا با فوریت بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های شورای عالی استان‌ها را به شوراهای اسلامی شهرستان، شهر، بخش و روستا ارسال و ابلاغ کرده است و به شکل مداوم بازخورد اجرای تصمیم‌های شورای عالی استان‌ها را رصد و بررسی می‌کند تا در صورت نیاز مباحث و مشکلات پیش‌رو به شورای عالی استان‌ها گزارش شود.

وی یکی از وظایف شورای استان را رسیدگی به اختلافات و رفع دعاوی شوراها دانست و گفت: شورای اسلامی استان اصفهان طی ۱۸ ماه گذشته به‌صورت ویژه و با حساسیت بالا رسیدگی به اختلافات را پیگیری کرده است، چراکه ما بر این باور هستیم بسیاری از اختلافات در شوراهای سطح استان را می‌توان با مراجعه به سنت ریش سفیدی و با مصالحه و گفت‌وگو حل کرد.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه زبان مشترک در روش و منش شوراها، جز قانون نیست، گفت: حل اینگونه مسائل ضمن جلوگیری از هدر رفت منابع و معطل ماندن امور شهروندان، موجب می‌شود دامنه اختلافات گسترش پیدا نکند و شورا بر مدار قانون قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شوراها جزو ارکان تصمیم‌گیری امور کشور هستند، یادآور شد: عضویت نداشتن رئیس شورای استان در شورای برنامه‌ریزی استان یکی از مشکلات مهم در اجرای صحیح وظایف شورا به‌شمار می‌آید چراکه نحوه توزیع منابع تخصیصی به استان در شورای برنامه‌ریزی استان تصمیم‌گیری می‌شود.

توحیدی‌راد خاطرنشان کرد: با توجه وظیفه ذاتی و قانونی شورای استان در خصوص رفع تبعیض ضروری است رئیس شورای استان در اینگونه جلسات شرکت داشته باشد، لذا در مکاتبات صورت گرفته با شورای عالی استان‌ها و استاندار اصفهان به حضور رئیس شورای استان اصفهان در جلسات شورای برنامه‌ریزی استان جامه عمل پوشانده شد.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه شوراها رکن مهمی از تولید قدرت و نقش‌آفرینی در پیشرفت کشور به‌شمار می‌آیند، افزود: در مدت کوتاه حضور خود در شورای برنامه‌ریزی استان، اقداماتی همچون برنامه‌ریزی برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و استفاده از منابع انرژی پاک با توجه به موقعیت جغرافیایی استان انجام شد و با توجه به پیشنهاد ارائه شده، رئیس شورای اسلامی استان اصفهان به عنوان عضو کمیته انرژی‌های پاک استان انتخاب شد.

وی با بیان اینکه شورای اسلامی استان از جایگاهی قانونی برای دفاع از حقوق شهروندان برخوردار است، تصریح کرد: امیدواریم با دستیابی به جایگاه و منزلتی که قانون برای شوراها مشخص کرده است، بتوانیم به این مهم در استان اصفهان جامه عمل بپوشانیم.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=29740
  • نویسنده : حامد سلیمیان

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.