به گزارش نبض وطن،میلاد موذنی اظهار کرد: تنوع غذایی بسیار فراوان در شهرستان لنجان که برگرفته از ویژگیهای طبیعی، آب و هوایی و فرهنگی آن است، ظرفیت بسیاری را برای جذب گردشگر غذایی ایجاد کرده و با توجه به رونمایی از فاز نخست تقویم فرهنگی گردشگری شهرستان لنجان و حرکت در مسیر پرداختن به رویدادها امیدواریم گامهای مؤثری در جذب گردشگر غذایی نیز برداشته شود.
وی افزود: توسعه صنعت گردشگری نیازمند برخی زیرساختها بوده که خوشبختانه این مهم در شهرستان لنجان تا حد قابل قبولی وجود دارد از این رو بر آن شدیم با تهیه اطلس غذاهای سنتی شهرستان علاوه بر معرفی غذاهای محلی و ترویج سبک زندگی سالم به سمت ایجاد ارتباط این غذاها با هنر کدبانوگری زنان ایران، حفظ محیط زیست و احیای غذاهای بومی محلی که سبب ایجاد پویایی در اقتصاد شهری و روستایی میشود گام برداریم.
مسئول تهیه و تدوین اطلس غذاهای سنتی شهرستان لنجان تصریح کرد: متأسفانه طی سالهای گذشته در بخش عرضه غذاهای سنتی شهرستان لنجان کارنامه موفقی نداشتهایم و بر همین اساس انجمن حافظان میراث لنجان وارد میدان عمل شد تا با شناسایی و معرفی غذاهای بومی محلی شهرستان و روش طبخ آنها به عنوان یکی از مهمترین سرفصلهای نوین در عرصه گردشگری پرداخته شود.
وی لنجان را شهر شالیزارهای برنج و طلای سفید استان دانست و عنوان کرد: برنج لنجان قوت غالب مردم شهرها و روستاهای شهرستان لنجان به شمار میآید و چنانچه به راز نهفته آن و غذاهایی که به واسطه استفاده از این محصول ارزشمند در حوزه تجارت سودآور توجه شود همزمان با توسعه اقامتگاههای بومگردی و رستورانهای سنتی میتوان اقبال جذب گردشگران داخلی و خارجی را برای تناول غذاهای بومی محلی افزایش داد چراکه بر اساس تجربههای به دست آمده امروزه شاهد افزایش رغبت مصرف غذاهای ارگانیک و دستپختهای سنتی در بین گردشگران هستیم.
موذنی اضافه کرد: اگر فرصتهای پنهان گردشگری غذایی در شهرستان لنجان مورد توجه قرار گیرد با یک تخمین ساده میتوان دریافت چه بستر نابی برای صدور فرهنگ و کسب درآمد در این بخش فراهم است، از این رو در تلاش هستیم با برگزاری جلسات مختلف به سمت ایجاد جذابیت با انجام تبلیغات با هدف برندینگ کسب و کارهای رستورانی و شناخته شدن رستورانها و آشپزیها و همچنین زمینه سازی و تشویق صاحبان رستورانها، طباخیها و…برای پخت غذاهای سنتی شهرستان حرکت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این مسیر تعدادی از رستورانها و طباخیها استقبال خوبی برای طبخ آش دوکودی به واسطه فرا رسیدن فصل سرما به عنوان صبحانه و همچنین پخت انواع دم پخت داشته اند و امیدواریم با این حرکت شاهد گنجاندن غذاهای سنتی در فهرست غذاهای و برنامه غذایی کلیه رستورانها، خانههای بومگردی، آشپزیها و… سراسر شهرستان باشیم.
مسئول تهیه و تدوین اطلس غذاهای سنتی شهرستان لنجان، تبلیغات را زیربنای رونق گردشگری غذایی دانست و متذکر شد: در کنار برپایی نمایشگاههای صنایع غذایی و گنجاندن برنامه غذایی در تورهای گردشگری توسط آژانسهای مسافرتی و تعیین تاریخهای مشخص در فصول مختلف تبلیغات از اهمیت ویژهای برخوردار است از این رو امیدواریم علاوه بر دستگاههای مختلف و مدیران شهری رسانهها نیز به کمک ما بیایند تا بتوانیم در این حوزه موفق عمل کنیم.
لنجان ، گنجینه غذاهای سنتی اصفهان برای توسعه گردشگری غذا
مسئول تهیه و تدوین اطلس غذاهای سنتی شهرستان لنجان گفت: اگر فرصتهای پنهان گردشگری غذایی در شهرستان لنجان مورد توجه قرار گیرد با یک تخمین ساده میتوان دریافت چه بستر نابی برای صدور فرهنگ و کسب درآمد در این بخش فراهم است، از این رو در تلاش هستیم با برگزاری جلسات مختلف به سمت ایجاد جذابیت با انجام تبلیغات با هدف برندینگ کسب و کارهای رستورانی و شناخته شدن رستورانها و آشپزیها و همچنین زمینه سازی و تشویق صاحبان رستورانها، طباخیها و…برای پخت غذاهای سنتی شهرستان حرکت کنیم.
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=2598
- نویسنده : حامد سلیمیان