به گزارش خبرنگار نبض وطن، علیرضا ملک پور در آئین تجلیل از کارآفرینان حوزه کشاورزی شهرستان لنجان با بیان اینکه تربیت نیروی کار ماهر و متخصص رسالتی است که بر عهده سازمان فنی و حرفهای قرار گرفته است، اظهار کرد: باید پذیرفت که متأسفانه طی سالهای گذشته شهرهای ایران از فقر مهارتی موجود در جامعه آسیب دیدهاند بر همین اساس باید با استفاده از همه ظرفیتها و ایجاد عطش مهارتی در بین اقشار مختلف خصوصاً جوانان این فقر را از بین ببریم و به گسترش آموزشهای خود بپردازیم.
وی با بیان اینکه شهرستان لنجان یکی از قطبهای کشاورزی کشور است، افزود: مرکز فنی و حرفهای شهرستان لنجان در کنار تهیه سند مهارت شهرستان لنجان و تقویت ارتباط این مرکز با نهادها و ادارت مختلف به دنبال ترویج آموزشهای مهارتی در بخشهای کشاورزی به متقاضیان است، چراکه شهرستان لنجان به عنوان یکی از شهرستانهای استراتژیک در تولید محصولات کشاورزی به شمار میآید.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان لنجان تصریح کرد: شهرستان لنجان و بخش باغبهادران تعداد قابل توجهی روستا در دل خود جای داده از این رو میتوان دورههای آموزش فنی و حرفهای مرتبط با بخش کشاورزی و باغبانی بویژه تولید محصولات و کشتهای گلخانهای را در دستور کار قرار داد از این رو باید بسترهای مورد نیاز بیش از پیش در شهرستان لنجان از سوی مسئولان امر فراهم شود.
وی ادامه داد: مرکز فنی و حرفهای شهرستان لنجان آمادگی لازم جهت پرورش، آموزش و ارتقای مهارت مربیان کشاورزی را در رشته باغداری و باغبانی دارد و در صورت اعلام نیازهای آموزشی میتوانیم با تعریف دورههای آموزشی و ثبت آنها در سامانه پورتال جامع آموزش مهارتی کشور به سمت صدور گواهینامههای آموزشی در دورههای مشترک حرکت کنیم.
ملک پور اضافه کرد: مرکز فنی و حرفهای و جهاد کشاورزی شهرستان لنجان با مشارکت یکدیگر میتوانند پوشش نیازهای آموزش مهارتهای نرم در حوزه کارآفرینی، استارت آپها و مدیریت کسب و کار را به مرحله اجرا برسانند چراکه اقتصاد کشاورزی باید بتواند به صورت دقیق از مزرعه تا مصرف را تعریف کند.
وی عنوان کرد: شبکه ساختاری اقتصاد کشاورزی همچنان در شهرستان لنجان تعریف نشده اما میتوان با افزایش مشارکتها و ارائه آموزشهای لازم این مهم را محقق ساخت اما باید این واقعیت تلخ را نیز بپذیریم که نیروهای مولد، کشاورزان کم سواد ولی با تجربهای هستند که آشنا به تکنولوژی جدید و کاربرد بسیاری از یافتهها در مزارع نیستند.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: امروز نیازمند پوست اندازی در حوزه کشاورزی هستیم و بر همین اساس زمان آن فرا رسیده تا رویکردهای آموزشی بر اساس نیازهای روز شهرستان لنجان تعریف شود تا به تدریج آموزشهای مهارتی به عاملی برای تربیت کارآفرینان در حوزههای مختلف تبدیل شوند.
وی یادآور شد: ارائه آموزشهای مرتبط با حوزه کشاورزی ثمرات مختلفی را به همراه خواهد داشت و با توجه به لزوم تغییر کشت در شهرستان لنجان میتوان به سمت آموزش کشت زعفران، کشت گلخانهای، آبیاری نوین، فرآوری میوه، پرورش قارچ و … حرکت کرد.