به گزارش خبرنگار نبض وطن، علیرضا ملک پور در آئین امضا تفاهم نامه همکاری بین مرکز فنی حرفهای و اتحادیه آرایشگران شهرستان لنجان اظهار کرد: یکی از نیازهای مهم بازار کار به ویژه مشاغل تخصصی همچون آرایشگران و پیرایشگران فعالیت نیروی کار ماهر، متخصص و آموزش دیده است و باید بپذیریم در رشتههای پُر تقاضا افرادی که مهارت کافی و لازم را فرا گرفتهاند کمتر از سایر افراد در معرض بیکاری قرار دارند.
وی افزود: اتحادیه آرایشگران و پیرایشگران به دلیل نوع فعالیت صنفی و گستردگی آن پتانسیل جذب بالای جوانان را در بازار کار دارد و چنانچه آموزشهای لازم به این افراد ارائه شود میتوان امکان رقابت سالم را در این حوزه فراهم کرد تا فضای توسعه پایدار اینگونه مشاغل بهوجود بیاید.
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان لنجان با بیان اینکه بر اساس قانون بخشی از وظایف اتحادیه آرایشگران و پیرایشگران برگزاری کلاسهای آموزشی است، تصریح کرد: شبکه بزرگ صنفی، شبکهای بسیار ارزشمند به شمار میآید و با توجه به تعداد قابل توجه اعضا زیرمجموعه اتحادیه آرایشگران و پیرایشگران در مسیر افزایش تعاملات فنی حرفهای با این اتحادیه گام برداشتیم و امضا این تفاهمنامه بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه شغل آرایشگری از جمله مشاغل پرتلاطم بوده که نیازمند تمرکز، انرژی بالا و مهارت است، ادامه داد: با توجه به نوع فعالیت آرایشگران افراد فعال در این شغل باید همواره در حال آموزش و یادگیری باشند تا علاوه بر بروز بودن، با بررسی اتفاقات این صنعت جذاب قدرت رقابت سالم با دیگر فعالان اینگونه مشاغل را داشته باشند.
ملک پور اضافه کرد: آرایشگری از جمله مشاغلی است که دائماً در تعامل و برقراری ارتباط مستمر با مشتری بوده و بر همین اساس باید در کنار آموزشهای سخت آموزشهای نرم را نیز فرا گیرند تا به عنوان یک آرایشگر حرفهای شناخته شوند.
وی چشم انداز صنف آرایشگران و پیرایشگران را بسیار پررنگ دانست و گفت: برای نوشتن مفاد این تفاهمنامه آسیبشناسی دوران گذشته انجام شده و چالشهای آموزشی پیش روی اعضا زیرمجموعه اتحادیه آرایشگران و پیرایشگران شهرستان لنجان را نیز در نظر گرفتهایم بهگونهای که با تکیه بر سیاستهای تعریف شده میتوان به ترویج فرهنگ مهارت در جامعه و رفع نیازهای بازار کار به نیروهای متخصص و ماهر کمک کرد.