به گزارش نبض وطن، از دیرباز یکی از مهمترین سیاستهایی که در حرکت رو به جلوی مباحث اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده توجه به مسئله کارآفرینی و یا همان هنر از هیچ، همه چیز را ساختن بوده است، چراکه پرداختن به این معقوله در گام نخست اقتصاد خانواده و در گام دوم اقتصاد را بهعنوان یک کل، روی ریل توسعه قرار خواهد داد از این رو کارشناسان خانواده را مهمترین محرک کارآفرینی و بهعنوان اولین و مهمترین شکلدهندگان و حامی فرزندانی که اعضای کوچکتر جامعه هستند و می توانند در این مسیر گام بردارند معرفی می کنند.
خانواده موذنی را از جمله کارآفرینان شهرستان لنجان و زرین شهر خطه طلایی ایران می شناسند که موفق شده اند با تکیه بر تجربه چندین دهه ای خود در زمینه پرورش و تولید مرغ، بوقلمون و … به موفقیت های متعددی دست پیدا کنند و از سوی دیگر با راه اندازی شرکت تعاونی در دانه اسپادانا سپاهان به سمت احداث کارخانه دردانه اسپادانا زرین در مسیر اصولی چون علم گرایی، تولید محصول با کیفیت ماندگار و خدمات نوین حرکت کرده و با دست یابی به استاندارد های بین المللی به یکی از نام آوران عرصه تولید و تامین نهاده های مورد نیاز دام و طیور در کشور و حتی خاورمیانه مبدل شوند و نقش خود را در ارتقاء تولیدات خوراک دام و خوراک طیور به خوبی ایفا کنند.
میلاد موذنی کارآفرین جوان لنجانی اظهار کرد: در سالهای اخیر فعالیت در عرصه تولید خصوصا تولید طیور بسیار دشوار و مردافکن شده به گونه ای که بسیاری از فعالان این عرصه را از میدان به درکرده است.
وی افزود: اما با توجه به اهمیت فعالیت واحدهای مرغداری صنعتی تلاش شده است نه تنها در این عرصه فعالیت خود را ادامه دهیم بلکه در تلاش هستیم زمینه توسعه و حتی صادرات را نیز در این حوزه به مرحله اجرا برسانیم.
این کارآفرین جوان لنجانی تصریح کرد: هرچند در جریان احداث و راه اندازی واحد صنعتی، در بسیاری از مواقع کار لنگ میشود اما با حرکت های جهادی موفق شدیم در زمینی به مساحت ۱۳ هزار متر مربع و با مجموع سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریال با ایجاد اشتغال ۱۰ به صورت مستقیم و غیر مستقیم این مزرعه پرورش مرغ های گوشتی را بنا نهاده تا بتوانیم با پرورش ۲۰ هزار قطعه مرغ در هر دوره تولید به بازار عرضه نماییم.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، ظرفیت های صادراتی کشور در این حوزه قابلیت ارتقاء بخشدین است برهمین اساس برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا شرایط برای تولید مرغ گرید A صادراتی نیز در این مجموعه فراهم گردد.
موذنی اضافه کرد: این مجموعه دارای ۳ سالن با دیواره ها و سقف های عایق و سرامیک می باشد که باعث جلوگیری از اتلاف شدید انرژی می شود.
وی عنوان کرد: باید توجه داشت در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی، در تجهیز بخش های مختلف این مجموعه تولیدی از ظرفیت های داخلی و با هم افزایی با شرکت هایی که از توانمندی لازم در تولید تجهیزات درجه یک این صنعت دارند بهره گرفته شده است.
این کارآفرین جوان لنجانی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت استفاده از ظرفیت جوانان و افراد توانمند بومی کلیه مراحل طراحی و ساخت این پروژه ، به دست پُرتوان کارشناسان و متخصصان شهرستان لنجان صورت گرفته و در ساخت آن، تمامی پارامترهای اقتصادی و موازین بهداشتی به دقت مورد توجه قرار گرفته است.
ایجاد اشتغال به سبک خانواده کارآفرین لنجانی
کارآفرین جوان لنجانی گفت: هرچند در جریان احداث و راه اندازی واحد صنعتی، در بسیاری از مواقع کار لنگ میشود اما با حرکت های جهادی موفق شدیم در زمینی به مساحت 13 هزار متر مربع و با مجموع سرمایه گذاری 30 میلیارد ریال با ایجاد اشتغال 10 به صورت مستقیم و غیر مستقیم این مزرعه پرورش مرغ های گوشتی را بنا نهاده تا بتوانیم با پرورش 20 هزار قطعه مرغ در هر دوره تولید به بازار عرضه نماییم.
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=2430
- نویسنده : حامد سلیمیان