به گزارش نبض وطن به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در تماس تلفنی «محمد اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان با وی، با تبریک دوره جدید ریاست جمهوری وی در افغانستان و ابراز خرسندی از توافق به وجود آمده میان گروههای سیاسی در این کشور، ابراز امیدواری کرد با تلاش همه ارکان دولت و شورای عالی مصالحه، شاهد صلح، ثبات و امنیت بیشتر در افغانستان باشیم.
وی با اشاره به اقدامات و موفقیتهای کشورمان در مبارزه با کرونا و ارائه خدمات رایگان درمانی و بهداشتی به مهاجرین افغانی، اظهار کرد: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی نسبت به برادران افغانی در مسیر مبارزه با کرونا با همین روند ادامه خواهد داشت.
رئیس جمهور با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط و همکاریهای برادرانه و دوستانه با همه همسایگان به ویژه افغانستان است، گفت: گسترش ثبات و امنیت در افغانستان را در راستای توسعه ثبات و امنیت خود میدانیم و معتقدیم اختلافات گروهها از طریق مذاکره در چارچوب اصول حل و فصل میشود و در این مسیر همواره در کنار دولت و ملت افغانستان هستیم.
روحانی با اشاره به اینکه روابط دوجانبه ایران و افغانستان در مسیر پیشرفت قرار دارد، اظهار کرد: باید برای تسریع در اجرای توافقات و پروژههای فی مابین از جمله راه آهن خواف-هرات به عنوان یکی از پروژههای مهم اقتصادی میان دو کشور تلاش کنیم.
وی افزود: تکمیل و راه اندازی پروژه راه آهن چابهار به زاهدان در یکسال پیش رو میتواند تحول مثبتی در توسعه حمل و نقل و جا به جایی کالا در منطقه به وجود آورد.
اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان نیز در این گفت و گوی تلفنی با آرزوی سلامتی و توفیق دولت و ملت ایران در مقابله با بیماری کرونا، کمکها و ارائه خدمات درمانی به مهاجرین افغانستانی در ایران را بسیار ارزشمند دانست و از دولت و ملت ایران تقدیر کرد.
وی با اشاره به نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در ثبات و امنیت منطقه، خواستار حمایت کشورمان از روند صلح و گفتگو در افغانستان شد.
رئیس جمهور افغانستان همچنین با اشاره به روابط رو به توسعه ایران و افغانستان در بخشهای مختلف ابراز امیدواری کرد با تلاش مسئولان دو کشور شاهد گسترش بیش از پیش مناسبات و همکاریهای فی مابین باشیم.
ایران برای توسعه صلح، ثبات و امنیت در افغانستان همواره در کنار دولت و ملت این کشور است
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=2187