به گزارش خبرنگار نبض وطن، نوروزی در آئین تجلیل از خیران دانشگاه پیام نور باغبادران این شهر را مهد علم دانست و اظهار کرد: تاسیس دانشگاه پیام نور باغبادران به همت خیرین و مسئولان بخش باغبهادران در سال ۱۳۸۶ رقم خورد و طی ۱۵ سال فعالیت این مرکز علمی بیش از هزار نفر فارغ التحصیل شدند.
وی افزود: بیش از ۷۰ درصد دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور باغبادران شهروندان بومی بخش باغبهادران به شمار میآیند و این مهم به لحاظ علمی نقش بسزایی را در ارتقاء سطح علمی جوانان داشته است.
رئیس دانشگاه پیام نور واحد باغبادران تصریح کرد: براساس رصدی که انجام شده بیش از ۲۵ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور باغبادران در بخش خصوصی و ۲۲ درصد از آنان جذب مراکز دولتی شدهاند.
وی ادامه داد: ۴۳ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور باغبادران نیز به صورت خود اشتغالی مشغول فعالیت هستند و ۱۰ درصد دیگر همچنان مشغول تحصیل در مقاطع فوق لیسانس و دکترا هستند و در حال حاضر نیز ۳۳۰ دانشجو در رشتههای مختلف از جمله حقوق، حسابداری، روانشناسی و… مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در بسیاری از نقاط کشور از جمله مناطق محروم فعالیت دارد، اضافه کرد: یکی از اولویتهای بخش باغبهادران تاسیس دانشگاه بود که خوشبختانه به همت خیرین و مسئولان به این مهم جامه عمل پوشانده شد و با توجه به محدودیتهای مراکز عالی آموزشی چنانچه این مرکز در بخش باغبهادران فعال نمیشد قطعا بسیاری از علاقه مندان به کسب علم و دانش از تحصیل باز میماندند.
نوروزی با اشاره به اثرات مثبت فعالیت دانشگاه پیام نور در شهرهای ایران گفت: دانشگاه پیام نور مزیت های مختلفی همچون شهریه پایین، کیفیت بالای آموزش، کسب رتبههای برتر و… دارد و برهمین اساس در سالیان اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در طول سالیان گذشته اگر مشارکت خیرین و حمایت مردم و مسئولان از دانشگاه پیام نور باغبادران وجود نداشت این مرکز نیز همچون بسیاری از مراکز علمی به تعطیلی کشیده میشد و امیدواریم در سالهای پیش رو علاوه بر حمایت مردم و مسئولان شاهد افزایش جمعیت دانشجویی این مرکز علمی باشیم.