به گزارش نبض وطن، احمد فتحی با بیان اینکه حضور در نمایشگاه های گردشگری عاملی جهت تبادل بیشتر ظرفیت های گردشگری است، اظهار کرد: پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران با حضور سه شهرداری از شهرهای شهرستان لنجان همراه بود و حضور این تعداد از شهرداری ها در مقیاس دیگر شهرستان ها و استان اصفهان بی سابقه به شمار می آمد.
وی افزود: حضور در این نمایشگاه فرصتی را برای تبادل نظر و اطلاعات فعالان حوزه گردشگری به شمار می آید و ارائه اطلاعات هریک از شهرهای ایران در اینگونه نمایشگاه ها، دریچه ای رو به شناخت بیشتر صنعت گردشگری شهرهایی چون شهرهای شهرستان لنجان خواهد بود.
رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان لنجان تصریح کرد: زمانی که حضور در اینگونه نمایشگاه ها با وجود سختی های بسیار برای مدیریت شهری به یک اولویت مبدل می شود نشان دهنده اهمیت و نگاه ویژه شهرداران به توسعه گردشگری در شهرهای ایران دارد.
وی ادامه داد: شهرستان لنجان از پتانسیل های بالای گردشگری از جمله رودخانه زاینده رود،طبیعت بکر، پارکهای ساحلی و… برخوردار است و پرداختن به این ظرفیت ها نویدبخش ایام خوبی برای گردشگری شهرستان است.
فتحی با بیان اینکه تعامل مدیریت شهری و اداره میراث فرهنگی توسعه فضاهای فرهنگی و تاریخی را به دنبال خواهد داشت، گفت: توسعه گردشگری و احیای آثار تاریخی، باعث ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم و تولید درآمد پایدار برای شهروندان و شهرداری خواهد بود و استفاده هوشمندانه از این فرصت علاوه بر تسریع در نیل به توسعه پایدار گردشگری، سبب افزایش هرچه بیشتر حضور گردشگران و حفظ بناهای تاریخی و … می شود از این رو به دنبال افزایش تعاملات بین شهرداری های شهرستان لنجان و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جهت دستیابی به این مهم هستیم.
وی با اشاره به نقش فناوری اطلاعات در توسعه صنعت گردشگری، اضافه کرد: امروزه بسیاری از گردشگران به دنبال آن هستند تا بتواند در کم ترین زمان، با کم ترین امکانات، هزینه و دانش، ظرفیت های گردشگری یک منطقه را شناسایی و با یک برنامه هدفمند از این ظرفیت ها استفاده کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان لنجان عنوان کرد: شهرداری زرین شهر به توریسم و استفاده از فناوری های نوین برای گسترش آن نگاهی ویژه داشته و خوشبختانه موفق شده است در حوزه نرم افزاری بسیار خوب عمل کند و این رویکرد نوین بسیار چشمگیر بود.
وی پیوند فناوری و گردشگری را به عنوان دو حوزه مولد اشتغال و درآمد پایدار شهری دارای اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: ارائه ظرفیت های گردشگری خطه طلایی ایران زرین شهر به صورت مجازی می تواند زمینه بخش اتفاقات خوبی باشد و قطعا سبب کسب درآمدهای پایدار با تکیه بر صنعت گردشگری خواهد شد.