• امروز : پنج شنبه - ۲۰ دی - ۱۴۰۳
خانه دسته‌بندی نشده

جهانگیری: برای سلامت مردم باید و نبایدهای جدی‌تری وضع می‌کنیم

  • کد خبر : 1588
  • 11 فروردین 1399 - 12:46
معاون اول رییس جمهور گفت: اگر نیاز باشد حتما باید و نبایدهای جدی‌تری را وضع می‌کنیم چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم در حفظ سلامت مردم مسامحه کنیم و آن را نادیده بگیریم.

به گزارش نبض وطن به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، اسحاق جهانگیری امروز دوشنبه در مجتمع تحقیقاتی انستیتو پاستور اظهار کرد: دستگاه‌های دولتی اجرایی، همه نهادهای مدنی و غیردولتی به کمک آمدند. مشارکت بخش وسیعی از مردم به طور کامل شکل گرفته است و تا حدی مشابه دوران دفاع مقدس است که از دورترین روستاها تا پایتخت همه یک حرف می‌زدند که فعلاً مساله جنگ است هر کس هرچه دارد برای جنگ بگذارد که عده‌ای از جان، عده‌ای از مال خود گذشتند و عده‌ای هم از توانشان گذاشتند و این انسجام در مجموعه کشور شکل گرفته است و امیدوارم این انسجام در کنار کار بزرگ و بسیار استثنایی جامعه پزشکی و درمانی کشور ادامه دار باشد.
وی با بیان اینکه باید همیشه قدردان مجموعه پزشکی کشور و درمانی و پرستاری و مؤسسات تحقیقاتی و اجرایی مثل پاستور باشیم، گفت: این مجموعه در کنار انسجام حاکمیتی اگر تکمیل کننده همراهی مردم باشد و از طرف دیگر اگرچه درصد کمی از مردم همراهی نکردند که امیدواریم همراهی کنند و در خانه بمانند حتماً این زنجیره ارتباط قطع می‌شود و آن زمان می‌توان تقریباً با اطمینان و با نظر متخصصان گفت در آینده‌ای نه چندان دور به طور کامل بر این ویروس مسلط شویم.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: دوستان از الان در انستیتو پاستور برای تولید واکسن و درمان در حال کار هستند البته در جاهای مختلف کشور نیز این کار انجام می‌گیرد، در دنیا نیز این کار در حال انجام است چرا که این موضوع مربوط به ایران نیست و همه کشورهای دنیا را در برگرفته است.
جهانگیری با بیان اینکه کشورهای بزرگ صنعتی بیشترین گرفتاری را دارند، گفت: در کشور ما به دلیل همراهی مردم در بخش‌های عمده از این کار مشکلی پیدا نکردیم. در نیازهای تأمین مردم در تأمین ضرورت‌های اصلی مردم به اندازه کافی تأمین کرده ایم. فروشگاه‌ها پر از مواد نیازهای مردم است و مردم از این منظر دغدغه‌ای ندارند. امیدوارم که در این بخش هم این موفقیت حاصل شود و با مردم همراهی کنند.
وی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شورای عالی امنیت ملی بوده و اختیارات آن ویژه است، ادامه داد: دولت برای حفظ سلامت مردم مصمم است و بر همین اساس از ابتدا مراکز مهم اجتماعات را تعطیل کرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: هیچکس تصور نمی‌کرد در کشوری با مردم مسلمان و مذهبی، مراکزی مثل حرم حضرت امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س) که از پایگاه‌های اصلی مردم بودند با استقبال و با تدبیر و عقلانیتی که به خرج داده شد و با اولویتی که به سلامت مردم داده شد و این گونه اجتماعاتی که می‌تواند مضر باشد، تعطیل شود.
جهانگیری با تاکید بر اینکه تقریباً بخش اصلی دولت تعطیل است، افزود: جاهایی مثل انستیتو پاستور نه تنها تعطیل نیست بلکه دوستان گاهی سه شیفت و ۲۴ ساعته کار می‌کنند و حتی به دلیل نیاز به خانه هم سر نمی‌زنند. جاهایی مثل بهداشت و درمان و جاهایی که برای زندگی مردم ضروری است فقط آنها فعال نگه داشته شدند.
وی با ابراز امیدواری به اینکه با همین روش بتوانیم زنجیره شیوع کرونا را شکست دهیم، گفت: البته اگر نیاز باشد دولت و ستاد مقابله با کرونا و حتماً باید و نبایدهای جدی تری را وضع می‌کند چرا که ما به هیچ وجه نمی‌توانیم در حفظ سلامت مردم مسامحه کنیم و آن را نادیده بگیریم، موضوع اصلی امروز سلامت مردم است و اینکه ما مطمئن شویم به سلامت مردم آسیبی نمی‌رسد.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هرجا لازم باشد برای حفظ سلامت مردم تصمیم سختی گرفته شود، می‌گیریم که البته این تصمیمات حتماً باعث ناراحتی و فشار به عده‌ای می‌شود ولی آنها باید بپذیرند که سلامت خود و دیگر مردم برای کشور و دولت و نظام مهم است.
جهانگیری گفت: برای حفظ سلامت باید تصمیماتی گرفته شود که گرفته می‌شود که اگر همراهی شود و با گزارش‌هایی که هست حتماً این موفقیت حاصل می‌شود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=1588

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.