• امروز : دوشنبه - ۱۷ دی - ۱۴۰۳
خانه دسته‌بندی نشده

افزایش اختیارات ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا با تنفیذ رهبری

  • کد خبر : 1308
  • 21 اسفند 1398 - 12:55
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اختیاراتی که شورای‌عالی امنیت ملی با تنفیذ رهبر انقلاب برای مدیریت و کنترل بیماری کرونا به مسئولان اجرایی داده اتمام حجت است گفت: جلسه ستاد مقابله با کرونا در عالی‌ترین سطح درصورت نیاز هرروز برگزار شود نه هفته‌ای یک‌بار!

به گزارش نبض وطن به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ستاد‌های مبارزه با کرونا در سراسر کشور به‌ویژه ستاد مبارزه با کرونا در استان تهران صمیمانه به‌دلیل اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی تشکر می‌کنم.
وی با تأکید بر اینکه سطح مداخلات ستاد‌های مبارزه با کرونا باید پذیرفته شود که بتوانند در سطح ادارات سازمان‌ها و زندگی مردم اقدامات بهداشتی صورت دهند، افزود: پیشگیری‌ها می‌تواند آمار تلفات را در کشور کاهش دهد و این موضوع حتماً به‌نفع مردم است که به تصمیمات ستاد‌های مبارزه با کرونا عمل کنند.
رئیسی ادامه داد: ستاد‌های مبارزه با کرونا باید از ظرفیت‌های موجود در کشور که ظرفیت کمی نیست، نهایت استفاده را در جهت انجام این مأموریت خطیر که برای حفظ سلامت مردم است بهره گیرند و همه دستگاه‌ها باید در کشور خود را موظف بدانند که ستاد‌های مبارزه با کرونا را در انجام این وظیفه خطیر یاری کنند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ستاد مبارزه با کرونا در سطح عالی‌ترین مسئولین کشور است، یعنی اینکه این ستاد عالی است و باید علی‌القاعده با ریاست رئیس‌جمهور تشکیل جلسه دهد و اجرا کردن مصوبات را پیگیری کند. وزیر بهداشت نکاتی را مطرح کرد و مصوباتی در ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا و شورای‌عالی امنیت ملی تصویب شد که به تنفیذ مقام معظم رهبری نیز رسید و جنبه قانونی پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: در واقع مصوبات ستاد مبارزه با کرونا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجراست و پیگیری این قضیه به‌نفع همه در کشور است، چرا که زمان شیوع بیماری در کشور را کاهش می‌دهد و محدود می‌کند و سلامت را در کشور تضمین می‌کند. خواسته بنده این است که این جلسات نه‌فقط هفته‌ای یک بار بلکه اگر لازم شد روزی یک بار تشکیل شود تا این امر دچار توقف نشود و هر مشکل لجستیک و پشتیبانی که عزیزان ما در وزارت بهداشت و درمان دارند، باید مورد پیگیری قرار گیرد.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور سربازان در وسط میدان و در خط مقدم هستند، نباید مشکل تدارکات، کمبود اعتبارات و لوازم پزشکی داشته باشند، لازمه این کار این است که بهداشت و درمان فقط به بهداشت و درمان فکر کند و دغدغه‌اش بهداشت و درمان باشد چرا که در این صورت طبیعتاً در این میدان توفیق بیشتر می‌شود و تدارک و پشتیبانی به‌عهده بخش‌هایی باشد که در کشور مسئولیت دارند. نظر فنی در مورد تعطیلی یا عدم تعطیلی بخش‌های کشور به‌عهده بهداشت و درمان است ولی اجرا، پیگیری و اقداماتش به‌عهده بخش‌های دیگر است.
رئیسی با تصریح به اینکه تقسیم کار در سطح عالی در کشور باید صورت گیرد، گفت: در بخش‌های میدانی هم اگر با همین همکاری و هماهنگی که امروز بین ارتش، سپاه، وزارت بهداشت و درمان، دولت و همه آحاد ملت وجود دارد حرکت کنیم، فکر می‌کنم زمان چندانی طول نمی‌کشد که بر این پدیده و ویروس نحس مسلط خواهیم شد و شرایط متفاوت شود.
وی با اشاره به همکاری دستگاه قضا در حوزه نظارت و این‌که سازمان بازرسی کل کشور باید برای پیگیری مشکلات و کمبودها کنار وزارت بهداشت قرار گیرد اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور با وزارت بهداشت و درمان کشور همکاری و در آن بخش‌هایی که کمبود وجود دارد همانند وزارت بهداشت و درمان پیگیری کند تا کمبودها رفع شود.
رئیس دستگاه قضا تأکید کرد: به دادستان‌های سراسر کشور دستور داده‌ام با احتکارکنندگان به شدت و سرعت برخورد کنند. برخی فکر می‌کنند کار دستگاه‌های نظارتی مچ‌گیری است در حالی که مجموعه‌های نظارتی باید همراه با دستگاه‌های اجرایی و کنار آنها کمبودها و نیازمندی‌های موجود را از مسئولین مطالبه کنند.
رئیسی در ادامه گفت: در جهت اجرایی کردن مصوبات ستادهای مبارزه با کرونا حتماً دادستان‌ها و مسئولان اجرایی می‌توانند نقش بسیاری داشته باشند. دکتر زالی و همکارانشان تصمیمی گرفته‌اند که این تصمیمات ضمانت اجرا می‌خواهد و این تصمیم باید اجرایی شود. بخش جدی اجرایی کردن مصوبات و تصمیمات اتخاذشده این است که بخش‌های قضایی هم اجرایی شدن این موارد را دنبال کنند.
رئیس قوه قضاییه همچنین تأکید کرد: بنده معتقدم رسانه ملی و رسانه‌ها می‌توانند مهم‌ترین نقش را داشته باشند، فضای مجازی هم در جهت تبیین مصوبات و تصمیم‌ها نقش دارد. متأسفانه در بخشی از حوزه‌ها با نوعی شایعه‌پراکنی مواجه هستیم، برخی دل مردم را خالی می‌کنند و در این موارد ایجاد اضطراب می‌بینیم؛ این در حالی است که فضای مجازی و رسانه‌ها باید در خدمت تبیین افکار عمومی باشند و مردم را نسبت به خطرات این ویروس، اجرا کردن دستورات و نظرات ستادهای مبارزه با کرونا آگاه کنند.
رئیسی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر رسانه‌ها این کار را انجام دهند هم حوزه بهداشت قوی‌تر خواهد شد و هم از بسیاری از اضطراب‌ها جلوگیری می‌شود. یکی از کارهای مهمی که باید در این حوزه انجام گیرد نقش بسیار مهم روشن کردن افکار عمومی و مردم نسبت به مسئولیت‌هایی است که در این رابطه دارند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: هرجا که با مردم با صداقت سخن گفتیم و همکاری آن‌ها را طلبیدیم، مردم خوب پای کار آمدند و کمک کردند. تجربه ما نشان می‌دهد باید به مردم اعتماد کرد و با آن‌ها با صداقت و صفا سخن گفت، یقین می‌دانم مردم در این رابطه با ما همیار و همکار خواهند بود.
وی اذعان کرد: امیدواریم حرکتی که امروز در کشور با همکاری بخش‌های مختلف شروع شده با جدیت ادامه پیدا کند و شاهد باشیم کشور توانسته در زمانی نه‌چندان طولانی این ویروس منحوس را کنترل و سلامت را در کشور تضمین کند.
رئیسی ضمن قدردانی از مدافعان سلامت، بیان کرد: حرکت و تلاش افسران، سربازان، دکتران و پرستاران و هیئت‌های عملی دانشگاه‌ها، کادر درمانی، پزشکی و خدماتی بیمارستان‌ها حقیقتاً کار مجاهدانه‌ای است که در خور تقدیر و تشکر است. رهبری معظم انقلاب از همه عزیزان تشکر کردند و بنده نیز به‌سهم خود به‌عنوان یک طلبه و مسئول صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: خدمت آقای دکتر زالی عرض کردم که دوست داشتم به تک تک بیمارستان‌ها می‌رفتم و به خدمت پزشکان و پرستاران می‌رسیدم و شخصاً از همه آن‌ها تقدیر می‌کردم، اما چون عزیزان حضور ما را مجاز نمی‌دانند و می‌گویند خلاف پروتکل‌هاست لذا از همین جا با حضور در ستاد مبارزه با کرونای استان تهران صمیمانه باید تشکر و تقدیر از همه آن‌ها داشته باشم و یقین می‌دانم شما عندالله مأجور خواهید بود و ان‌شاءالله نقش شما در سلامت اجتماعی نقش به‌یادماندنی و مثال‌زدنی خواهد بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=1308

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.