به گزارش نبض وطن، به نقل از وزارت صمت، در این جلسه اعلام شد ۱۳۰ بازرس سازمان حمایت در سطح کشور، در محل واحدهای تولید اقلام بهداشتی مستقرند و به صورت روزانه آمار تولیدات و موارد تحویلی به نمایندگان سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت جهت توزیع در مراکز مدنظر آنها را به دقت مورد رصد قرار میدهند.
تاکید بر تأمین مالی واحدهای صنعتی فعال در این حوزه، تسریع در پرداخت به موقع مطالبات واحدها از سوی شرکتهای پخش معرفی شده توسط وزارت بهداشت و ضرورت اصلاح قیمت برخی از اقلام بهداشتی که قانونا در اختیار سازمان غذا و دارو است؛ از دیگر موارد مطرح شده در جلسه شورای معاونین امروز وزارت صمت بود.
همچنین اعلام شد وزارت صمت برای سرعت بخشیدن به روند ثبت سفارش و واردات اقلام مورد نیاز، لیستی متشکل از ۱۷ شرکت بازرگانی توانمند به ستاد مبارزه با بیماری کرونا و و بهداشت ارائه کرده و منتظر تأیید نهایی آنها است.
در این جلسه بر ضرورت تسریع در روند تحویل اقلام کالایی بهداشتی مکشوفه به وزارت بهداشت جهت توزیع تاکید و مجموع ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده برای متخلفان بیش ۱۲۰ میلیارد تومان اعلام شد.
اجرای سیاستهای حمایتی از SME ها، بنگاههای اقتصادی خرد و اصناف از دیگر موارد مطرح شده بود که معاونتهای مسئول و مرتبط پیشنهادات و اهم اقدامات صورت پذیرفته را تشریح کردند و بر اهمیت اعمال نقطه نظرات تشکلها و فعالان بخش خصوصی تصریح شد.
بانک صنعت و معدن نیز در این جلسه، برای تأمین مالی واحدهای تولیدی محصولات بهداشتی با کمترین پروسه اداری، اعلام آمادگی کرد.
با تاکید بر ظرفیتهای خوب اصناف و بسیج اصناف برای همکاری در تولید ماسک تصویب شد اداره کل نساجی وزارت صمت جهت تأمین مواد اولیه اقدامات مقتضی را در دستور کار قرار دهد.
وزارت بهداشت مسئول توزیع ملزومات بهداشتی مرتبط با کرونا است
لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=1270