5:07:28
    امر

جمالی‌نژاد: کارگروه ویژه پایش محیط کسب‌وکار در زمینه صنایع غذایی تشکیل می‌شود

  • کد خبر : 115542
  • 19 فروردین 1404 - 20:07
جمالی‌نژاد: کارگروه ویژه پایش محیط کسب‌وکار در زمینه صنایع غذایی تشکیل می‌شود
استاندار اصفهان از حمایت مدیریت استان برای تشکیل کارگروه ویژه پایش محیط کسب‌وکار در زمینه صنايع غذایی خبر داد.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد در دیدار با اعضای انجمن صنفی کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان با اشاره به درخواست این انجمن مبنی‌بر تشکیل کارگروه ویژه پایش محیط کسب‌وکار در زمینه صنایع غذایی اظهار کرد: با توجه به اهمیت صنایع غذایی در استان و همچنین کشور، آمادگی تشکیل این کارگروه را با حضور معاون اقتصادی استانداری و به منظور احصاء و رفع مشکلات داریم.

وی افزود: در این کارگروه باید مشکلات استانی و دستگاه‌های مرتبط با آن مشخص و مورد پیگیری قرار گیرد؛ از هر آنچه در استان قابل پیگیری است از جمله پشتیبانی و اعطای تسهیلات، حمایت خواهیم کرد.

استاندار اصفهان ادامه داد: همچنین چالش‌های ملی صنایع غذایی استان را نیز به طور جدی دنبال کرده و برای رفع آنها از طریق نامه و همچنین پیگیری حضوری، تلاش خواهیم کرد؛ در این زمینه عزم جدی مدیریت استان همراه صنایع غذایی است.

وی همچنین با اشاره به چالش صنایع غذایی در حوزه تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، تصریح کرد: در برخی نقاط اصفهان از جمله شهرستان‌های شرقی نیروی کار بسیاری وجود دارد که باید از آنها در صنایع غذایی مستقر در استان استفاده کرد.

جمالی‌نژاد از کارفرمایان صنایع غذایی استان برای سرمایه‌گذاری و حضور در شرق استان اصفهان دعوت و خواستار به‌کارگیری نیروی کار حاضر در این شهرستان‌ها شد.

حضور ۷۰۰ تا ۹۰۰ واحد صنایع غذایی در اصفهان

مسعود بختیاری رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان نیز در این دیدار اظهار کرد: صنایع غذایی در کشور تنها صنعتی است که به طور کامل خودکفا بوده و هیچ نیازی به واردات محصولات نهایی این صنعت نیست؛ در استان اصفهان بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ واحد صنایع غذایی وجود دارد که با پراکندگی و گستردگی فراوان، به حفظ پدافند غیرعامل کمک می‌کند.

وی ضمن تشریح برخی مشکلات این صنایع در استان اظهار کرد: مطابق ماده ۱۴ قانون بهبود محیط کسب‌وکار، کارگروه ویژه پایش مستمر فضای کسب‌وکار باید تشکیل شده و فعالیت کند اما چنین کارگروهی می‌تواند به طور ویژه به مشکلات حوزه صنایع غذایی پرداخته و جلسات مداومی را برای تعیین و رفع مشکلات این صنایع برگزار نماید.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان همچنین خواستار حمایت ویژه مدیریت استان در زمینه برندسازی صنایع غذایی مستقر در اصفهان، تأمین نیروی کار مورد نیاز و جلوگیری از ایجاد خسارت به این صنایع به دلیل ناترازی‌های انرژی شد.

 

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=115542

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.