• امروز : سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳

دولت و موج چهارم کرونا؛ مرزهای «پیش بینی» جا‌به‌جا شد!

  • کد خبر : 11041
  • 17 تیر 1400 - 15:08
دولت و موج چهارم کرونا؛ مرزهای «پیش بینی» جا‌به‌جا شد!
پیش بینی و تدارک، یعنی همان حرف بی‌پایه آقای روحانی که مدعی شد «به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم»؟! آیا چون برخی دولت‌ها بی‌کفایت بودند و موجب مرگ و میرهای چند صد تا چند هزار نفره شدند، ما هم باید همان تجربه را تکرار کنیم؟!

به گزارش نبض وطن به نقل از فارس، محمد ایمانی طی یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت: شما از حرف‌های امروز سخنگوی دولت درباره «سفرهای نوروزی با وجود پیش بینی موج چهارم کرونا» چه برداشتی می‌کنید:

«موج چهارم کرونا یک مسئله مهم در همه کشورها است و الگوی موج چهارم، در اکثر کشورهای به صورت مشابه عمل کرده و به صورت فراگیر رخ داده. با توجه به طرح هوشمند پویا و مصوبه ستاد ملی کرونا، هر زمان مناطقی قرمز و یا نارنجی شوند اقدامات لازم از پیش تعیین شده، به سرعت عملیاتی خواهد شد. بنابراین آمادگی لازم وجود داشته و برنامه ریزی لازم صورت گرفته است». (کانال «پایگاه اطلاع رسانی دولت»)

آیا این حرف ها، پاسخ به انتقاد هایی است که می گویند «چرا با وجود پیش بینی و هشدار کارشناسان (از جمله وزیر بهداشت)، محدودیت های جاری مسافرت در ایام عادی را در ایام پر ازدحام نوروزی برداشتید و به ده ها میلیون نفر چراغ سبز تردد به شهرهای دیگر را دادید»؟!

کارشناسان معتقدند عدم تداوم محدودیت های قبلی و ادعاهایی مبنی بر این که «از پیک کرونا عبور کرده ایم»، موجب دادن اطمینان خاطر غلط برای انفجار سفرها و بیش از دو برابر شدن ابتلا و مرگ و میر های کرونایی شد.

آیا پاسخ انتقادها این است که «موج چهارم، مسئله همه کشورهاست»، «الگوی این موج در اکثر کشورها به شکل مشابه عمل کرده» و «با طرح هوشمند پویا، برنامه ریزی لازم برای اقدام به هنگام قرمز و نارنجی شدن شهرها انجام شده است»؟!

کارشناسان می گویند وظیفه دولت، پیش بینی و پیشگیری بود؛ شما پاسخ می دهید شیوع موج چهارم طبیعی است و ما برنامه ریزی برای «واکنش» را انجام داده ایم؟! یعنی مثلا برای این که مرگ و میر ها از هفتاد نفر، به صد و هفتاد نفر نرسد اقدام بازدارنده ای انجام دادید؟ متاسفانه این آمار تصاعدی است.

پیش بینی و تدارک، یعنی همان حرف بی پایه آقای روحانی که مدعی شد «به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم»؟! آیا چون برخی دولت ها بی کفایت بودند و موجب مرگ و میرهای چند صد تا چند هزار نفره شدند، ما هم باید همان تجربه را تکرار کنیم؟! مگر مجبور بودیم؟

آقای ربیعی! «آمادگی لازم» دقیقا برای چه کاری؟ تدارک تابوت و کفن و دفن جان باختگان؟ و تعطیلی اجباری یکی دو هفته ای اقتصاد ؟ آیا نمی شد از تحمیل هزینه های های هنگفت انسانی و اقتصادی پیشگیری کرد؟

لابد به یاد دارید که وزیر مستعفی راه و شهرسازی پس از سانحه تصادم دو قطار و جان باختن نزدیک پنجاه نفر از هموطنان با خونسردی گفت «چه آنهایی که کشته شده‌اند و چه آنهایی که مجروح هستند، زیرپوشش بیمه قرار دارند و از این جهت نگرانی خاصی وجود ندارد»!

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=11041

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.