1:50:45
    امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴

اسرائیل را برای خروج از لبنان تحت فشار قرار می‌دهیم

  • کد خبر : 110269
  • 24 بهمن 1403 - 9:00
اسرائیل را برای خروج از لبنان تحت فشار قرار می‌دهیم
نخست‌وزیر لبنان گفت: کشورش از طریق دیپلماسی، رژیم صهیونیستی را برای خروج از لبنان تحت فشار قرار می‌دهد.

به گزارش نبض وطن، «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان روز چهارشنبه تصریح کرد برای عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از لبنان در موعد خود (۱۸ فوریه) یا حتی قبل از آن تلاش خواهد کرد و این رژیم را از طریق کانال‌های دیپلماتیک تحت فشار قرار خواهد داد.

سلام در گفت‌وگویی تلویزیونی اعلام کرد لبنان نقش خود را در اجرای قطعنامه شماره ۱۷۰۱ و مکانیزم نظارتی ایفا کرده و در تعهدات خود به هیچ وجه کوتاهی نکرده است.

وی افزود: دولت به چالش‌های پیش روی کشور مخصوصا عقب‌نشینی اسرائیل و بازسازی پاسخ خواهد داد.

نخست‌وزیر لبنان اشاره کرد که پس از تغییر نظام در سوریه، آوارگان سوری می‌توانند به کشور خود بازگردند.

او خبر داد که به دمشق سفر و با «احمد الشرع» سرکرده تحریرالشام و رئیس دولت موقت سوریه دیدار خواهد کرد.

روز دوشنبه، رسانه‌های صهیونیستی پیام آمریکا به این رژیم را منتشر کردند مبنی بر اینکه آتش‌بس در لبنان تمدید نخواهد شد و نیروهای صهیونیستی باید ۱۸ فوریه از لبنان عقب‌نشینی کنند.

پیش از این، حضور ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به ویژه در بخش شرقی آن ۳ هفته تمدید شده بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=110269

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.