حسین طرفی در گفتگو با خبرنگار نبض وطن اظهار کرد: زمان مرحله عملیاتی این طرح از هفتم تا چهاردهم آذر جاری است اما نظارت و بازرسی پس از پایان طرح نیز طبق روال معمول و برنامههای جاری ادامه خواهد داشت.
وی افزود: تشدید بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای دخانی در سطح عرضه، پیشگیری یا کاهش دامنه تخلفات در زمینه عرضه محصولات دخانی و افزایش تعامل با سایر دستگاههای نظارتی و اجرایی استان را از مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار می آید.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان لنجان تصریح کرد: هماهنگی لازم با دستگاههای ذیربط، برنامهریزی برای برگزاری گشتهای مشترک و مستقل در راستای اجرای «طرح نظارت و بازرسی ویژه محصولات دخانی» در استان صورت پذیرفته و تدابیر مناسب برای اجرای مؤثر طرح و تسریع در رسیدگی به گزارشها و شکایتهای مردمی اتخاذ شده است.
وی اضافه کرد: شناسایی و جمعآوری نشانهای تجاری قاچاق محرز محصولات دخانی و اقلام بدون شناسه، برخورد و جلوگیری از فروش محصولات دخانی نوپدید (سیگارهای الکترونیکی)، برخورد با تخلف امتناع از عرضه و رعایت نکردن قیمت مندرج بر روی سیگار و کنترل ثبت اطلاعات مربوط به خرید، فروش، حمل و نگهداری محصولات دخانی در سامانههای مرتبط از مهمترین برنامههای این طرح در مرحله عملیاتی خواهد بود.
طرفی با اشاره به عرصه فعالیت بازرسان در این طرح عنوان کرد: انبارها و مراکز نگهداری کالا، اماکن عمده فروشی محصولات دخانی، عاملان توزیع محصولات دخانی، فروشگاههای زنجیرهای، واحدهای خُردهفروشی محصولات دخانی و دکههای روزنامهفروشی از مهمترین عرصههای فعالیت بازرسان در اجرای این طرح است.
رئیس اداره صمت شهرستان لنجان با بیان اینکه اطلاعرسانی و هماهنگی برای اجرای این طرح در حال انجام است، خاطرنشان کرد: مصاحبههای رادیویی، تلویزیونی و مطبوعاتی در راستای تشریح اهداف و چگونگی اجرای طرح و اطلاع رسانی عمومی از طریق وسایل ارتباط جمعی و سایر روشهای تبلیغاتی، در زمینه چگونگی ارائه شکایت و گزارشهای مردمی ارائه خواهد شد.
در شهرستان لنجان بیش از ۱۴ هزار واحد صنفی و ۱۸ اتحادیه در سراسر شهرستان لنجان مشغول فعالیت هستند.