به گزارش نبض وطن، بستنی، یکی از پسند ترین ها در زمینه دسر و کیک است که اکثریت مردم علاقه مند به تهیه آن هستند. در روزهای گرم تابستانی، بستنی و یخ در بهشتها مورد پسند افراد مختلف است که در این مطلب آموزش آن با طعم آلبالو داده شده است. یخ در بهشت نوعی نوشیدنی یخی طعم دار است که در کشور آمریکا با نام اسلاش تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای تهیه بستنی آلبالویی
شکر | یک و نیم پیمانه |
آلبالو | ۱ کیلو |
آب | نصف پیمانه |
ثعلب | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بستنی آلبالویی
مرحله اول
ابتدا ساقه آلبالوها را بکنید سپس آنها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب بشویید.
مرحله دوم
در این مرحله، هستههای آلبالوها را با دقت بگیرید سپس آلبالوها را درون ظرف مخلوط کن بریزید.
مرحله سوم
یک ظرف بردارید و شکرها را به همراه یک قاشق چایخوری ثعلب درون ظرف بریزید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله به آلبالو های داخل مخلوط کن، آب اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا کاملاً خرد و مخلوط شوند.
مرحله پنجم
سپس درب مخلوط کن را بردارید و در حین مخلوط کردن، مخلوط شکر و ثعلب را به صورت قاشقی و کم کم به آلبالوها اضافه کنید.
مرحله ششم
مواد داخل مخلوط کن را درون یک ظرف استیل بریزید و درون فریزر بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت، آن را خارج کنید و کمی هم بزنید و روی مواد را صاف کنید و مجدداً داخل فریزر بگذارید، بعد از آن که ۸ بار این کار را تکرار کردید، مواد را به ظرفی که میخواهید منتقل کنید و دوباره آن را داخل فریزر قرار دهید. پس از ۲۴ ساعت بستنی آلبالویی شما آماده سرو است.
نکات کلیدی برای تهیه بستنی آلبالویی
- شما میتوانید از آلبالوهای هسته جدای آماده در بازار نیز استفاده کنید.
- ثعلب درون شکرها را به خوبی حل کنید تا گلولهای نشود.
- مواد را هنگام خارج کردن از فریزر باید با همزن به خوبی هم بزنید تا بستنی یخ زدهای نشود.
- پس از انتقال مواد بستنی به ظرف مورد نظر، روی مواد را باید با قاشق صاف کنید و درب آن را بگذارید.
- میتوانید برای تزئین بستنی از مایع شربت آلبالو و ترافل های رنگی استفاده کنید.
- بستنی را به صورت اسکوپی خارج کنید و در ظرف بستنیخوری بریزید.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی
آلبالو | ۱ کیلو |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالویی
مرحله اول
ابتدا ساقه آلبالو ها را به خوبی پاک کنید و سپس آنها را بشویید. پس از آن هستههای آلبالوها را خارج کنید.
مرحله دوم
آلبالوهای بی هسته را درون یک ظرفی بریزید و به آن شکر و آب لیموی تازه اضافه کنید. سپس ظرف را روی حرارت شعله گاز قرار دهید و هم بزنید.
مرحله سوم
صبر کنید تا مواد روی شعله با حرارت کم چند دقیقهای بجوشد و با هم به خوبی مخلوط شوند. ۳ دقیقه برای جوشیدن مواد کافی است.
مرحله چهارم
در این مرحله شعله گاز را خاموش کنید و کمی منتظر بمانید تا مواد خنک شوند.
مرحله پنجم
یک ظرف کم عمق فلزی را پیدا کنید و مواد را پس از رد کردن از صافی، درون آن ظرف بریزید. ظرف مواد را ۴ ساعت درون فریزر قرار دهید.
مرحله ششم
پس از ۴ ساعت که مواد خوب با هم یخ زده شدند، آن را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. سپس درون فریزر قرار دهید. هنگامی که قصد سرو آن را داشتید، مواد یخ در بهشت را از فریزر خارج کنید و با قاشق روی آن را بتراشید و در ظرف مورد نظر بریزید. در این هنگام یخ در بهشت آلبالویی شما آماده است.
نکات کلیدی برای تهیه یخ در بهشت آلبالویی
- در مرحله دوم، حرارت گاز را باید روی مقدار کم قرار دهید تا شکرها به آرامی حل و مخلوط شوند.
- شکرها را کمی هم بزنید تا کامل حل شده و ته نگیرد.
- میتوانید هنگام پذیرایی و سرو، روی یخ در بهشتهای خود را با نعنا و لیمو تزئین کنید.
- میتوانید برای یخ در بهشت از آب آلبالو به جای خود آلبالو استفاده کنید.
- برای ماندگاری یخ در بهشت، لیوانها را هنگام تراشیدن مواد یخ در بهشت، درون فریزر قرار دهید تا به مدت یک دقیقه خنک شوند.